KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

tapeedivalik

Kristiina 02.08.2008 23:57

Tere! Sooviksin vahetada magamistoa tapeeti. Tuba ise on pikliku kujuga ja igas seinas kas aken või uks. Tuli idee, et katta nurgiti kaks seina ühevärvilise kollase tapeediga ja ülejäänud kaks oranžiga, millel oleks suur lillemuster. Küsimus nüüd selles, et kui tuba on niigi üsna hästi valgustatud ( eriti hommikul ) äkki on mõlemad soojad toonid liiast?

Tsiteeri

Helen 03.08.2008 11:53

Tere,

Võite kõrvale külmasid toone juurde tuua ju muude elementidega: aknakate, diivanikate nt, vaipkate, mööbel jms. Sõltub ka nüüd, mis toonis on muster, kollaseid on ka mitmes variandis ja oranze samuti. Kui ruum on kitsas, siis rõhutage seda laiusesse. Kui olete valinud hetkel tumedama kollase ja oranzi, siis muudab see ruumi veel väiksemaks ja ühtlasi võib hakata häirima. Väikese ruumi puhul on mõttekam kasutada vaid ühte teie pakutavast valikust, et ei hakkaks konkureerima ja häirima- seda eriti magamistoa puhul. aga nagu enne mainisin, siis sõltub ka, milliste toonidega täpsemalt tegu on.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Kristiina 03.08.2008 12:17

Tuba on üsna suur, kuid mööbel varjab üsna palju tapeedi pinnast , samuti ka aknad. Valitud oranž suure lillemustriga tapeet on tumedamat tooni ja kollane see eest üsna hele ning nähtavat pinda sellele on rohkem. Mööbel toas on ka heledastpuidust.
Kui nüüd tuua tuppa külma tooni näiteks vaipkatte ja ruloodega, siis mis sobiks oranži ja kollasega, et asi väga kirjuks ja värviliseks ei muutuks?

Tsiteeri

Helen 04.08.2008 11:06

Tere,

Et see mustriga tapeet ka hästi esile tuleks, siis püüdke selle osa peale vähem mööblit paigutada. Kollane on teil pastelne, sellega võib sobitada, misiganes tooni. Teil on olemas 3 tooni- oranz, beez ja pastelne kollane, neljandaks tooniks võib teil olla ka mustri osa- vaadake, mis toon see on ja võite seda lisaks sisse tuua. Hall ja pruun on sellised toonid, mis haakuksid antud toonidega hästi- pruunisid toone on ka külmemas variandis, Mingis kontekstis läheks isegi oliivi roheline. Halli võib teil ka juba ühtlasi sees olla- mööbli käepidemed vms, kombineerige omavahel neid olemasolevaid toone.

Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.