KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Palun abi köögi seinte värvide valikul

Marko 10.08.2008 22:27

Tere


Sooviks abi köögiseina värvi valikul. Köök ise on suhteliselt pisike, ca 12 m2, maas naturaalne tammeparkett. Köögimööbel ise laimiroheline ja must graniidist tööpind peal. Ülejäänud toad on valged. Loogiline oleks vist ka köök valgeks värvida, aga kardan et, ehk määrdub kergesti. Või siis köögimööbli tagune sein pruunikas-beeziks ja teised seinad valgeks ?

Tsiteeri

Helen 11.08.2008 12:32

Tere,

Kappide ja tööpinna vahelisele osale oleks ka teisi variante- plaadid, tapeet vm pilt ja klaas ette. Valikuid nendest peaks piisavalt olema, et leida Teie jaoks sobivaim. Võite kaaluda ka kollakamat tooni. Liiga tumeda jätaks välja- visuaalselt muudab kööki veel väiksemaks ja värvi puhul kindlasti arvestada, et see oleks pestav. Päris valgeks ehk ei teeks- pigem siis elevandiluu toon vms. Rolli mängib ka see, kas köök on avatud?

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Marko 11.08.2008 13:07

Tere


Tänan vastuse eest. Köök avatud pole. Arvatavasti siis värvibki elevandiluu tooni selle ühe seinapoole ja teised valgeks. Või siis kogu köök ühte tooni. Klaas oleks ka suht ok variant kapi ja tööpinna vahele, aga ei kujuta ette kui kalliks võib see klaasitükk minna.

Tsiteeri

Helen 11.08.2008 13:25

küsige pakkumist klaasifirmadelt: nt siis: www.klaasisepad.ee
www.eestiklaas.ee
Andres klaasist võite ka ühtlasi uurida
ehk on teil endal mõni tuttav kuskil mööbliga tegutsevas firmas või saab aidata ses suhtes. Mööblifirmad tellivad samuti klaasifirmade käest.
Klaasi soovitaks kasutada teil, kuna see muudab üldpilti ka õhulisemaks. Võite lasta ka pvc kilele lasta teha pildi või mõne mustri, ornamendi ja kleebivad selle klaasile ühtlasi. Erinevaid pilte saab vaadata www.artcenter.ee
www.decorate.ee
sealt saab nüüd ühtlasi ka tellida selle pvc kilele tehtult ja kleebivad ka olemasolevale klaasile. Pvc-d on samuti kergem hooldada- kaaluge ka seda varianti- seda ei pea isegi klaasile kleepima, võib ka lihtsalt seina kleepida.

Helen

Tsiteeri

Helen 11.08.2008 13:28

võite ka terve köögi elevandiluu tooni teha,kui panete ka klaasi,siis ega seal väga tugevat tooni erinevust ei teki valgega ka-igaühe silm seda ei hoomagi

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.