KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

katusealuse magamistoa lahendus

evelin 14.08.2008 11:10

tere
teeme hetkel katusealuses remonti ja pole suutnud heale lahendusele jõuda.
ehk oskate aidata. oleme mõelnud et lööme lae üle puiduga, siis alumise osa mis läheb juba sirgelt selle ka puiduga ja siis vahepealse kaldosa on kipsi all ning värviks ära mingi rahuliku värviga, aga enam pole me nii kindlad kas nii sobib. võibolla oleks hoopis parem kõik kipsiga üle lüüa??
ette tänades

Tsiteeri

Helen 14.08.2008 12:10

Tere,

On teil selleks ka mingi konstruktiivne/ tehniline põhjus või on see puhtalt visuaalse lahenduse saamiseks? Küsin seda, kuna suht raske on nii orienteeruda- katusealuste kalded on nii erinevad ja asukohad samuti ja teatud lahenduse puhul võib miski vajada lisa tuge/ konstruktsiooni- seal oleks parem ka näha seda, enne kui oskan midagi täpsemalt öelda. Ehk oleks teil võimalik siia laadida üles pilt või siis saatke mulle meilile kui ei soovi siia panna. aadressiks helen@arxinteriors.ee

Helen

Tsiteeri

Helen 14.08.2008 12:31

Küsiks ka, kui suure ruumiga on tegu?

Tsiteeri

evelin 19.08.2008 10:58

tere jälle

ruum on 22 m3. püüdsin teha ka pildi, kuid ärge pange tähele üleliigseid asju, kuna kõik on remondi järgus siis vedeleb neid seal palju. pildil on ka näha värvitud pinda mis jäävad panipaikadeks.

evelin

Tsiteeri

Helen 19.08.2008 19:50

Tere,

Siin sõltub ka muidugi sellest, et, mis on ruumi kõrgus. Puiduga seda üle lüüa, siis visuaalselt tooks see ruumi kohe allapoole. Tooge ehk katsendiks värvi külgedesse ja siis alumisele sirgele osale. Kahju, et ei ole tervest ruumist pilti. Kui on siiski soov sisse seda puitu tuua, siis kasutage seda kõige alumise sirge pinna peal- see, kui teha lagi puiduga ja vahepeale kips ja siis jälle puit- see võib jääda häirima ja lõpptulemus ei ole ehk see, mida soovite näha. Samuti võivad muidugi mööbliesemed seda puiduosa ka varjama hakata, siis kaob ka idee ära jälle. Puitu võiks pigem muude elementidega ruumi sisse tuua- seinad jätaks sellest välja.Lagi ja suured kaldpinnad heledad ja siis teistes seina pindades kasutada muid toone.

Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.