KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

pukkjalad

ruu 21.08.2008 17:00

Tere,

palun soovitage kedagi, kes saaks mõistliku hinna eest hakkama selliste pukkjalgade valmistamisega nagu on näha kaasa pandud pildilt. Ostaks IKEAst, aga neil pole hetkel sees ja keegi ei tea, kaua aega läheb, kuni see toode jälle saadaval on.

Tänud ette!


Tsiteeri

Helen 21.08.2008 17:41

Tere,

soovitaks küsida pakkumisi mööblifirmadelt, kes tegelevad eritellimustega. Siin on end ka mitmed reklaaminud, võtke ühendust. Hinnaklass võib olla vägagi varieeruv. Küsides pakkumisi mitmetelt firmadelt, saate teha otsuse, kelle hind on kõige sobivam. Väikefirmad ja üksiktegijad ilmselt võtaks sellise töö ette ja hind oleks ka ilmselt odavam. Vaadake ka sisustuswebi lehel olevaid mööblitegijaid ja netist samuti-saatke meilid koos pildi jm infoga laiali. Hinda mõjutab ka materjal.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.