KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

kuidas nahk või kunstnahk seina?

Trinka 26.08.2008 15:41

Kuidas nahka või kunstnahka saaks seinale liimida, millise liimiga ja kuidas, kas saab ka krohvitud pinnale või peab puit olema? Kui kaua ilus püsib ja ega lahti hakka tulema, ega mingied liimijälgi läbi ei tule? Kumba eelistada üldse? Kui mul on wc eraldatud dušširuumist lükanduksega, kas sinna wc seinale siis saaks panna nahka või peaks sellega ikkagi arvestama nagu niiske ruumiga?

Tsiteeri

Helen 26.08.2008 22:18

Tere,

Liimi kohta saate infot kangapoest või isegi ehitusmaterjalide poest- nad oskavad täpselt soovitada, millist ja,kuidas. Ühtlasi on liime ka erinevaid. -naturaalne nahk oleks ehk parem variant materjalina. Arvestama peaks siiski ka sellega, et on niiskie ruum ja liim ei pruugi seda seal kinni hoida.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.