KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

sisekujundus/ sisearhitektuur

piret 30.08.2008 18:54

Mul on küsimus, kas sisekujundust õppides peab olema matemaatilistes ainetes tugev, ise lõpetasin põhikooli ja olen suure valiku ees kas mulle oleksi kasulik õppida reaalaineid või humanitaarained gümnaasiumis.. Tahaks weel teada, kas sisearhitektuur on sama mis sisekujundus või on need 2 eri asja? Ma ise tahaksin tulevikus õppida sisekujundust , aga olen kuulnud et see plegi nii kerge kui tundub.

Tsiteeri

Helen 31.08.2008 13:05

Tere,

Kerge ei ole see kohe kindlasti ja ühtlasi mainiks ka kohe seda, et kulukas on see samuti- kui on tasuline koht, siis lisaks tasuks kohe arvestada töömaterjalid- paberid, värvid, pliiatsid jne ja neid kulub jooksvalt päris palju. Matemaatika ja füüsika on antud ala puhul väga olulised. Kui koolis on võimalik võtta ka joonestamise tunde, siis kindlasti kasuta ka seda võimalust. Joonistamine ja maalimine on ka väga suures ulatuses sees. Kui vähegi võimalik, siis püüa EKA-sse sisse saada, eks need tingimused jms võivad alati muutuda koolidel ka, aga hoia end pidevalt kursis nende poolt nõutavaga ja arenda end antud valdkonnas, siis seda suurem võimalus on sinna sisse saada. Tase on seal tunduvalt tugevam. Soovitaks sul konsulteerida paari inimesega, kes õpivad koolides, kus seda õpetatakse, saad ülevaate sellest, mis kuskil täpsemalt nõutakse, millised on tugevad ja nõrgad küljed jne.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

dafaadsa 06.09.2008 11:50

Erinevalt Helenist ei ütle ma, et iga hinna eest peaks EKAsse sisse saama. Sisekujundust on võimalik õppida ka Mainoris ja Euroülikoolis. EKA pole alati ainus võimalus.

Tsiteeri

Helen 06.09.2008 15:23

Tere,

Ma ei ole öelnud, et EKA on ainuke võimalus, ütlesin, et see oleks parim võimalus, kuna tase on tugevam. Ühtlasi mainisin ka viimases lauses, et konsulteerida õpilastega, kes õpivad erinevates koolides, et siis saada infot koolide kohta, kus seda eriala õpetatakse. Valiku teeb siiski inimene ise.

Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.