KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Köögi töötasapinna tagune sein

Aivi 06.09.2008 13:24

Tahan teha köögi töötasapinna taguse seina nii, et oleks seinale kirjutatud mingi mõte ja peale siis mingi kergestipestav klaas.
Kuidas selliseid asju teostatakse, millega kirjutatakse seinale ja milline on parim ja kergestipuhastatav materjal mis sinna sobib?

Tsiteeri

Helen 06.09.2008 15:19

Tere,

Seda võib lahendada mitmeti. 1 võimalus on teha seda värvidega, mida kasutatakse seinamaalingute puhul, ette võite lisada karastatud klaasi.
Võite ka soovitud kirjutise lasta pvc kilele lasta teha ja siis selle seina kleepida, ühtlasi lisada kirjutisele mingisugust tausta ka, et ei oleks nii üksik ehk, sama võib ka värvidega teha. Seda kasutatakse nüüd köögi tasapinna taga suht palju. Võite konsulteerida sel teemal ka www.artcenter.ee või www.decorate.ee

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Tarmo 04.12.2008 10:06

arvestada tuleks ka valgustusega sest muidu pole seda kirjutist lihtsalt näha

Tsiteeri

Veiko 08.12.2008 14:39

Tere,


Kõige lihtsam klaasile kleepida vastav tekst ning siis klaas seinale kinnitada ja kui soov muuta siis saab kirja klaasilt maha ning uue lisada.


Lugupidamisega,
Veiko Ivask
www.klaasprojekt.ee

Tsiteeri

terje 19.10.2010 22:29

on ikka jura


Veiko kirjutas:
Tere,


Kõige lihtsam klaasile kleepida vastav tekst ning siis klaas seinale kinnitada ja kui soov muuta siis saab kirja klaasilt maha ning uue lisada.


Lugupidamisega,
Veiko Ivask
www.klaasprojekt.ee

Tsiteeri

Veiko 20.10.2010 07:57

terje kirjutas:
on ikka jura


Tere,
Terje

Antud lahendus täiesti toimiv ning on järgi proovitud.

Lugupidamisega,
Klaasprojekt OÜ

Tsiteeri

Kätlin 23.09.2011 11:48

Tere
Minul selline küsimus, magamistoa seinale sai kleebitud kleepekast üks lause, kuid kahjuks hiljem avastasin et seda pole eriti yldse näha, nyyd sooviksin kuidagi seda valgustiga valgustada millist seinavalgustit teie soovitatde?
Tervitades Kätlin

Tsiteeri

Fred 01.10.2011 16:23

Tere

Klaasi taha annab panna kleepsu ehk fotokile. Tekst või pilt on vabalt valitav.
Kleepsu on küll vaja topelt - üks kiht on siis toosama tekst. Et aga see tekst fikseerida, on vaja peale kanda fikseeriv nö.kattekile.
Kattekilesid on samuti väga palju - erinevad värvitoonid, läbipaistvad, matid jne.
Fotokleepsu pluss on see, et seda saab hiljem vabalt eemaldada ja asendada mõne uue kleepsuga.
Kleeps tuleb klaasilt maha nii, et liimijälgi ei jää.

Mida küll peab arvestama, et klaas moonutab värve. Seega, kui on oluline teksti värvuse klappimine näiteks köögi töötasapinna värvitooniga, tuleb enne teha mõned nö.värvitestid.

Tavalist kirgasklaasi saab vabalt alati puhastada. Seda enam, et kile asetseb klaasi taha st.klaasi nähtav pealispind on sile. Ka mattklaasi saab puhastada, eeldusel et see on keemiline mattklaas (mitte liivapritsiga tehtud).

Kui tekib uusi küsimusi, vastan neile heameelega.

Tervitades
Fred
Tel: 6 140 287
GSM: 51 10 970

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.