KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

vannituba

merylin 17.09.2008 19:35

tahaks vannituppa ühte seina tapeeti panna....kas see on hea mõte ,seoses niiskusega? Millega siis sobiks katta vanni tagust seina? Mis varj veel peale plaatide oleks? Paneme sinna laudpõranda ja tahaks luua sellist romantilist õhkonda ....et vannituba meenutaks tuba...akna ees kasutaks kangast ... jne
tänan!

Tsiteeri

Helen 17.09.2008 20:51

Tere,

Võite ka nt seinas kasutada niiskuskindlat tapeeti, lubivärvi, struktuurvärvi, klaasmosaiiki, töödeldud laudvooderdist- võib ka värvida.
Värvitud seina puhul võite kasutada ka shabloone, mille abil saab seinale erinevaid motiive värvida.
Võite omavahel ka 2 materjali kombineerida-värvi ja tapeeti või siis 2 plaadirida allapoole ja tapeet üles jne- võimalusi on mitmeid, seda sõltuvalt vannitoa muudest elementidest ja nende paigutusest, ühtlasi ka vannitoa suurusest.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

lindert 18.09.2008 22:14

Vannituba on märgruum - sellest lähtuvalt tuleb valida ka lahendusi. Kui on tagatud vajalik mikrokliima - õige temperatuur, põrandaküte, toimiv sundventilatsioon, peegli küttematt, tehniliselt ja tehnoloogiliselt korrektselt teostatud hüdroisolatsioon - või kasutada küllalt laia skaalat materjale, aga need kõik peavad nii ise kui ka paigaldusviiside poolest vastama märgruumi tingimustele. Kindlasti juhendavad vajalike materjalide otsinguil ehitusmaterjalide kaupluste müüjad.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.