KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

sisalpõranda kate

Sirli 21.09.2008 00:16

Kas sisalpõrandakatet on sobilik panna ka kogu magamistoa põrandale? Mulle meeldiks, kui magamistoa põrand oleks kaetud mingisuguse materjaliga ja poes hakkas silma sisal. Magamistuba on ca 17 m2.

Tsiteeri

Helen 22.09.2008 12:17

Tere,

Enamjaolt kasutatakse neid siiski esikus, aga kui on soov, siis miks mitte. See on naturaalne ja tugev materjal, ühtlasi tekitab ta ka prahti, nagu kookos. Väga ebameeldiv oleks leida linade vahelt vaiba koostisosi. Naturaalsetest materjalidest võite kaaluda villa, vilti, dzuudi.
Nt Lincona Põrandakeskus, Multiprojekt Sisustusstuudio

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Tarmo Titov 21.10.2008 10:50

Sisalvaip on looduslikust kiust vaipkate, mis on võrreldes analoogse kookos-vaibast üldjuhul suurema värvi ja struktuurivalikuga. Ei kookos- ega sisalvaip ei eralda rohkem lahtiseid kiude kui ükskõik milline muu looduslik vaip. Samas ei soovitaks sisalvaipa esikutesse ja teistesse suure määrduvusega ruumidesse, kuna nende puhul tasub vältida niiskust. Ka plekke on raskem eemaldada kui sünteetilise- või villavaiba puhul.
Oleme koostanud ka väikese artikli kookos- ja sisalvaipadest, mida saab lugeda siit: http://www.floorin.ee/index.php?main=316

Floorin põrandad

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.