KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

voodi valik

karina 22.09.2008 16:48

Otsin nõuandeid, millist voodit valida väiksesse magamistuppa. Magamistoa ühes seinas on rohekas väikese kirjaga tapeet, kaks seina on värvitud roheliseks ja neljandas seinas on uks ja korstnajalg. Aken jääb voodi peatsisse. Tegemist on vana renonveeritud puumajaga, seetõttu on aken suhteliselt madalal. Põrandal on tammeparkett.
Voodi võiks olla mõõtmetes160*200 cm. Aga kas sellisesse tuppa sobiks pigem tumedast või heledast puidust voodi ja kas kõrge voodoipeats on mõeldav, kui põranda ja akna vaheline kõrgus on umbes 55 cm?

tsiteeri

Tsiteeri

Helen 22.09.2008 18:34

Tere,

See, kas tume või hele, see sõltub nüüd toa mõõtmetest, teistest ruumis olevatest detailidest, valgustusest, millise rohelisega on täpsemalt tegu- ka see mängib rolli. Millegipärast mulle tundub, et teil on seda tumedust ja massiivsust seal omajagu. Mainisite, et tegu on väiksema ruumiga, voodi võtab ka palju ruumi, seega tasuks jälgida, et viimane oleks suhtkoht õhuline ja ei mõjuks liiga esiletungivalt. 1 variant, mida võite kaaluda, on metallist voodi või puit kombineeritud metalliga (metall rammistikku on suht laias valikus). Kui nüüd metall pole meelepärane, siis puidu puhul valige pigem madalam voodi ja ühtlasi ka jälgida, et see päise osa nüüd aknasse ei tungiks- võiks olla siiski, kas aknalauaga tasa või madalam. Tooni osas pakuks hetkel heledamat, aga nagu mainisin algul, sõltub see ka muudest teguritest. Seda heledust võite veel lisada aknakattega, vaipkattega, voodikattega jms.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.