KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Elutoa värv/tapeet

eveli 26.09.2008 13:56

Tere

Sooviksin teda mis värvi teha elutoa seinad, kui seksioon on sellist värvi (nagu pildil), diivan ja söögilaud on tume pruun?
Mõtlesin et see sein kus on seksioon värvida ja diivani taha panna tapeet...aga siis millist Teie soovitate?
Ja veel selline küsimus, et kuna söögilaud on elutoas, kas siis äkki võiks sa selle kuidagi tapeediga ja värviga eraldada(nt. panna see sama tapeet, mis on diivani taga, lihtsalt laiupidi seina)?

Ettetänades
Eveli

Tsiteeri

Helen 26.09.2008 15:38

Tere,

Tapeedi osas oleks nüüd hea teada, kuidas söögilaud asetseb diivani suhtes? Kas ruum on kitsas?Kas köök on avatud? Milliseid toone teil avatud ruumides kajastub?

Helen

Tsiteeri

eveli 26.09.2008 16:21

Helen kirjutas:
Tere,

Tapeedi osas oleks nüüd hea teada, kuidas söögilaud asetseb diivani suhtes? Kas ruum on kitsas?Kas köök on avatud? Milliseid toone teil avatud ruumides kajastub?

Helen

Elutuba on täitsa eraldi, kui koridorist tulla siis otse kohe asetseb söögilaud, söögilaua kõrval asetseb diivan(et siis risti söögilauaga,moodustades T tähe :) ). Ruum on suhteliselt kitsas kuskil üle 3 meetri lai ja üle 5 meetri pikk.

eveli

Tsiteeri

Helen 26.09.2008 17:23

Tere,

Siis võiks panna küll diivani taha ja söögilaua seina tapeedi ja ühtlasi sektsiooni taguse ja selle kõrval oleva seina värvida. Värvitud pind võiks olla heledam- kas siis mõni toon pastelsel kujul või siis elevandiluu. Aknakatetega jm aksessuaaridega saate lisaks veel värvi tuua, kui peaks teie nägemuses midagi vajaka jääma. Kuna ruum on kitsas, siis diivani vastas olev värvitud pind ei tohiks olla tume, kuna võib tunduda, et see sein on kohe vastas teil- toob seina ettepoole.
Tapeedi osas võite lisada siis värvi miljööle ja tooge seda sisse ehk mustri näol rohkem. Heledamal pinnal tumedam suurem muster, võite ka fototapeeti kasutada nt- saate ise valida pildi ja toonide valik on ka lai. Sellega saate ühtlasi ruumi visuaalselt laiendada, valides siis pildi, mis mõjub õhuliselt ja eemalolevana.
Aktsendi tooni võite valida punase, oranzi, rohelise (oliivi või salati roheline)- põhimõtteliselt sobiks sinna pea iga toon, kuna mööbel on teil sellises toonis, mis haakub pea kõigega- sinise jätaks välja:). Diivanipadjad võite ka värvikamad lisada. Valgustus peaks ka nüüd tugevam olema- aitab ruumi suurendamisele kaasa.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

eveli kaiv 26.09.2008 17:48

[Suur tänu Teile, mis siis muud nüüd kui tegutsema :)

Eveli

Tsiteeri

Lauri 21.11.2010 21:09

tere,

Plaan meil tapeet vahetada elutoas,aga kahjuks ei oska valida,mis sinna sobiks kõige paremini.

Ette tänades,
Lauri

Tsiteeri

Kairi 10.03.2011 22:58

Tere!
Oleme läbi käinud mitmed tapeedipoed, kuid pole elutuppa sobivat veel leidnud. Variante küll on, kuid ahhaa efekt puudub (paar näidet allpool). Elutoas on aknaga välissein krohvitud ja valgeks värvitud. Teises seinas on u 5 paani jagu tühja seina, mille ette tuleb Tv. Siis on naturaalsest puidust uks, millele järgneb valgetest kahhelkividest ahi ning kolmanda toa puituks. Kolmandas seinas (akna vastas) on suur puitustega seinakapp ning u 4 paani jagu seina. Põrandale tuleb looduslik vaipkate (sisal vms). Tuba on 18m2.
Kas oskate nõu anda, mis toonides või mustriga tapeet sinna sobiks? Lisaks nendele u 9 paanile peab panema tükid uste ning ahju kohale. Mööblit veel pole.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.