KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

magamistoa tapeet

marje 15.10.2008 20:25

Tere.
Tahaks kasutada magamistoas mingeid tugevaimaid ja julgemaid toone tapeeti.Võiks mitmest erinevast koos olla.tuba ise on hästi päikse küllane.

Tsiteeri

Helen 16.10.2008 13:01

Tere,

Kui on soov, siis tehke see teoks. Ei ole olemas kindlaid reegleid, et nüüd tingimata ei tohi. Võite ka 2 tapeediga mängida, sõltuvalt siis valikust. Mustritega jms saab ideaalselt esile tuua erinevusi. Valgustusega saab veel lisaks mängida.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Kris 19.09.2010 21:19

Tere!

Magamistoas on hele puidu värvi mööbel-voodi, väike öökapike, peeglilaud. Nüüd aga sees uus voodi, mis tumepruuni (või isegi musta) värvi. Oleks soov väike remont teha ja muudatusi sisse tuua.
On soov ühte seina panna fototapeet, aga ei tea, kas voodi peaotsa, või voodi vastas olevasse seina. Samuti ei oska tapeeti valida, mis sobiks kokku selle tumeda voodi ja hele pruuni mööbliga.
Palun soovitusi, mis värve sisse tuua-milline tapeet võiks sobida ning mis fototapeet tooks tuppa mõnusa admosfääri :)
Tänud :)

Tsiteeri

Helen 20.09.2010 11:26

Tere,

Pange fototapeet päise ossa. Pildi valik on nii lai:
www.printstone.ee
www.artcenter.ee
www.decorate.ee
Milline on enda eelistus? On selleks looduse teemaline, abstraktne, arhitektuur, inimesed vms.....vaadake neid pilte ja mõelge, mida sooviksite antud ruumis näha üldse. Sõltub ka ruumi mõõtmetest, aga ülejäänud osa võite tagasihoidlikuma hoida- lisa värvi saate alati tuua aksessuaaridega, ka aknakattega. Pildis võib juba mitmeid värve kajastuda, kui just mustvalget ei kasuta. Kui on väike tuba, võib kasutada ka pilti, mis visuaalselt teeb seina kaugemale viib- olgu selleks siis mõni 3D mõõtmeline kujund, pilt sügavikust vms. Pildis võiks ehk ka värvi kõrval kajastuda natuke musta, pruuni.
Sõltub ka muidugi stiilist, mis ruumis on, sellest lähtuvalt saab ka temaatika valida. Pilt annaks muidugi ruumist parema ülevaate ja oskaks ka täpsemalt vastata.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Kris 20.09.2010 15:26

Tere,

Tänan vastamast!
Ruumi mõõtmed on 10,5 mˇ
Mõte oli, et kui nüüd teha üks sein teisest erinev(kas siis tapeedi kujul või fotopilt jne), siis voodi päise ossa panna näiteks pilt - mandala(leidsin ühe, mis meeldis, on kujult ümar ja tumesinistes toonides). Või siis hoopis valgel taustal must muster(abstraktne)-aga võibolla oleks siis musta liiga palju, et ei sobiks selle heleda pruuni tooniga kokku..

Ja siis teine mõte :) Kui nüüd teha hoopis erinev voodi vastas oleva sein, siis sinna mõtlesin panna pildi, mis visuaalselt viib seina kaugemale, nt rõdult vaated ookeanile...Lisan ühe pildi näitena kaasa :)

Kõige raskem on vast see toa ülejäänud osa-et ta jah jääks pigem selline tagasihoidlikum, siis tuleks panna seina lihtsalt hele tapeet, mustriga või ilma..?

Lisan ruumist 2 pilti, kus siis näha mõlemaid seinu, mida silmas pean :) Ja voodi hetkel teistpidi-uus voodi aga tuleb toa keskele.

Tsiteeri

Helen 20.09.2010 20:11

Tere,

Selle mustaga on see, et väikese ruumi puhul võib hakata häirima kui liiga palju saab. Nagu aru saan, tuleb see päise osa pikema seina äärde?! Mis tähendab, et see fototapeet võtab päris suure ulatuse ruumist enda alla ja kui see väga tume teha-nt mandala, siis kitsas ruum võib muutuda visuaalselt veel kitsamaks, seega rõhuks pildi näol ka mahedusele/õhulisusele/kergusele, mis visuaalselt muudab ka ruumi mõõtmed Teile sobivamaks.
Ja endiselt soovitan panna pilt päise ossa. See, kas ülejäänud seinad on mustriga tapeedi all või mitte, sõltub nüüd ka pildist- peaasi, et segama ei hakkaks ja vastuolu ei tekiks. Kas te värvida pole mõelnud ülejäänud osa?


Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Kris 20.09.2010 21:54

Õhtust,

Päise osa tuleb siis nr 1 pildil olevasse seina. Fototapeet võtab jah päris suure ulatuse ruumist enda alla-vb see ei olegi enam nii hea mõte... lisada hoopis päise ossa midagi muud ja väiksemat :)
Värvimise peale ei ole ja mõelnud.. veel :)
Aga tänud igaljuhul, sain natuke abi ja mõtlemist.

Ei tea kas toa pildid saab kuidagi ära ka kustutada või need jäävadki? :)

Tsiteeri

Helen 21.09.2010 10:32

Tere,

Piltide kustutamise osas jään vastuse võlgu- pakun, et selleks peab sisustuswebi kontakt meilile teate saatma eraldi, et kustutada.
Aga mõelge selle värvimise peale ja 1 variant on ka muidugi mitte terves seina ulatuses siis seda fototapeeti kasutada. Pange mõõtude proportsioon paika, samuti voodiasukohta arvesse võttes ja saate siis keskele seda nt asetada. Aga jälle sõltub see pildist ja ka seina pikkusest.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

maris 23.04.2011 10:29

Tere
Oleks selline küsimus,et soov teha magamis toas remonti,praegu on ühes seinas tapeet ja teistes kolmes seinas on see ülevärvitav hermeetik ja siis on magamis toas veel ahju sein.Et mis toonid oleks head ja mis teha selle hermeetikuga,algselt oli plaan musta valge toonis aga kuna suur tuba on juba nendes toonides.Ja mööbel on tume pruun.Et köik mötted tere tulnud

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.