KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

klaasist siseuksed

Annela 22.10.2008 12:33

Ma tahaksin panna mõned siseuksed klaasiga, et valgust tubadest koridori tuleks. Trepist üles tulles on paremal kaks magamistuba, koridori otsas arvutituba ja vasakul vannituba ja garderoob. Missuguse põhimõtte järgi pean valima, kuhu ruumi klaasuksed ja kuhu ruumi tavalised uksed. Magamistubades on kõige suuremad aknad ja valgust tuleks neist kõige rohkem. Siis võiks nende tubade ette panna uksed klaasiga, kuid magamistoad kostavad klaasuksega liiga läbi. Järgmine idee oli, et panna klaasuks vaid koridori lõppu arvuti tuppa. Aga ühe klaasuksega jääks koridor ikka päris pime. Äkki oskate hea nõuga aidata?
Suured tänud juba ette!

Tsiteeri

Helen 23.10.2008 12:19

Tere,

Siin tekib ka privaatsuse küsimus esile- magamistoad ja vannituba on sellised ruumid, kus oleks ilmselt soov siiski segamatusele. Seega soovitaks kombineerida klaasi puidu või siis spooniga. Et nüüd ei oleks näha kogu ruum, siis jälgige, kus võiks olla klaasi asetus, et ruumis olles oleks siiski tagatud privaatsus. Ühtlasi saate ka valgust koridori osasse. Võite seda teha kõikide ustega ja ise valida siis erinevaid klaasi paigutusi, mis kokkuvõttes moodustaks ka ühtse terviku mingi idee näol. Võite ka uksi paigutada üle ühe või mõnest teises järjestuses, et siis osad oleksid klaasiga teised ilma, sõltuvalt siis ruumist. See nüüd eeldab ka eritellimust, aga võimalik, et leiate isegi uksetootjate pakutavast valikust variante.
Helipidavuse suhtes oleks ka parem kombineerida, kuna tavaline klaasuks kostab väga hästi läbi. On ka siis selektiivuksed- helikindlad, aga sel juhul tuleb sinna lisasid ja hind on ka päris kõrge. Kombineerimise puhul võib ka nüüd lasta teha siis selektiivklaasiga- tehase poolt siis tehakse katsed, kui palju detsibelle on helikindlust, aga eks see lisab ka omajagu veel hinda juurde jne.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Annela 23.10.2008 21:36

Ma väljendasin ennast natuke valesti, ma ikka mõtlesin puidu/spooni uksi kombineeritud klaasiga.
Aga näiteks kui panna klaasi asetus keskele, klaasi on ca 20cm riba, siis oleks vist kena kui kõik uksed oleksid klaasiribaga. Või siis üle ühe ukse, nt esimene magamistuba, arvutituba ja vannituba siis klaasiga ja teised ilma klaasita. Äkki siis on tekib tervik?

Tsiteeri

Helen 23.10.2008 23:17

Võib nii ja naa- pigem sõltub uksest endast (millise uksega üldse tegu- materjal, klaas, toon, pind) ja, kuidas see seal esikus üldse mõjub ja ülejäänuga haakub.
Võib ka nii, et pooled on siis vertikaalses pikkuses klaasi ribaga ja ülejäänud horisontaalsega- võib samuti üle 1 paigutada. Võimalusi on mitmeid.

Helen

Tsiteeri

Veiko 08.12.2008 14:49

Soovitan uurida Haapsalu Uksetehasest.

Meie paigaldatud uksed sellised nagu teie soovite.

Lugupidamisega,
Veiko Ivask
www.klaasprojekt.ee

Tsiteeri

floyd.ee 11.01.2009 00:28

Tere. Kui räägitakse ustest siis www.floyd.ee on õige koht.
Palun täpsustage soovi ja saatke see floyd@floyd.ee et saaksime pakkuda hea hinna.

Lugupidamisega
www.floyd.ee

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.