KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

koogist korter

raivo 24.10.2008 20:47

toa tagumises seinas on pliit ja kraanikauss. nuud on see juba avatud koogiga korter. kuidas teha et ta vaariks toepoolest korteri nime ja seal oleks voimalik elada,,ilma et tunneks nagu elad koogis

Tsiteeri

Helen 25.10.2008 09:06

Tere,

Kui suure pinnaga on tegu? Kas magamise osa on ka samas ruumis?


Helen

Tsiteeri

raivo 25.10.2008 13:23

aitahh et vastasite..kujutage ette ristkulikut 4,5x6meetrit kus uhes(kitsamas) osas on normaalne suur aken ja vastas seinason sissepaas jaseina aares on kook. seal on pliit ja kraanikauss no ja mingid kapid. pliita kohal on ohupuhasti ka.nimeks on antud avatud koogiga korter..Ja ma sooviks sellest teha elamis kolbliku korteri.

Tsiteeri

Helen 25.10.2008 16:04

Tere,

Võite kasutada siis nö baariletti, kasutades siis õhulisemaid materjale. Võib ka osalise vaheseina tekitada klaasist, pleksiklaasist vms kerglasest materjalist, mis ei võta ruumi palju ära ja ühtlasi mõjub õhuliselt väikeses ruumis ja eraldab ka ruumi- lisa valgusega saab seda veel omakorda rõhutada. Võite ka panna torudel riiuli maast laeni, mis loob eralduse ruumile ja ühtlasi saate sinna ka asju paigutada ja toonide, valguse ja materjalidega saate ka mängida. Kui ruumis on süvistamise võimalusi, siis kasutage ka seda ära, lisades siis ka valgust juurde.
Klaasile võite ka aktsendi mõttes lasta paigutada kilel mõne pildi, ornamendi vms, mis püüab pilku.
Võite kaaluda ka klaasist lükanduksi, kui nüüd soovite 100% eraldatust. Värvivalikuid ja samuti pakutavaid mustreid,pilte klaasile on palju.
Oluline olekski kasutada võimalikult õhulisi materjale, vältida massiivsust. Kasutada ka tugevamat valgustust ja süvistatud osas siis nt tekitada kumav efekt. Värvi saate elamisse tuua igasuguste aksessuaaridega, mida on lihtsam ka vahetada kui peaks ära tüütama. suuremas ulatuses võite kasutada ka kuskil peeglit, mis visuaalselt avardab ruumi.
Pleksiklaasi kohta leiate infot siit: http://www.tplast.ee/
erinevaid pilte võite vaadata siit: www.artcenter.ee; www.decorate.ee
Seinte puhul võite kasutada ka dekoratiivseid lahendusi: www.viimistluskoda.ee
Erinevaid klaaslahendusi leiate: www.eestiklaas.ee
www.klaasisepad.ee
www.andresklaas.ee
Valgusteid võite vaadata: www.nitt.ee
ja ka Hektorlight-ist
Eks firmasid ole palju, kust ühtteist leida- sisustuswebis on olemas palju andmeid, vaadake ka sinna.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.