KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

mis värvi seinad tütre tuppa

Kristiina 21.11.2008 21:16

seni on olnud seinad kollased, tuba on katusealune ja kaldus seinaga ning senine kollane liiga intensiivne. Mis värvi seinad sobiksid kui kardinad ja vaip on oranzid. võiks kasutada ka kahte värvi, näiteks kaldsein ühte ja teised seinad teist värvi. tänan juba ette! :)

Tsiteeri

Helen 23.11.2008 15:56

Tere,

Sõltub ka toa suurusest. Kui kollane liiga intensiivne on, siis kasutage pigem heledamaid pastelsemaid toone- need sobivad ka pea kõigega. Kaaluge nt seinamaalingut aktsendi andmiseks ruumi ja eks mänguasjad jm elemendid lastetoas on ka suht värvikad, mis seda lisavad. Maalingud seinal on alati positiivsed ja elavdavad ruumi ja üldmulje on palju efektsem kui ainult värvitud pinnad. Võite valida ka pastelsema kollase olemasoleva kollase asemel. Kalletega saab ka alati mängida ja tuua esile erinevaid nurki, aga seda nägemata on raske midagi soovitada.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.