KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Koridori remont ja värvid

kys 27.11.2008 13:00

Tere! Plaanis koridori remont. Koridor ise ca 12 ruutu ja kuju on pigem ristkülik. Nüüd olen hädas et mis värvi koridor teha... Muud toad ümberringi suht pastelsed. Põrand tuleb kiviplaatidega ning mõtlesin et need võiks äkki hallid olla. Seinad jätaks valgeks nind paari seina paneks valgel põhjal suure mustriga tapeedi (ornamendid või lilled nt halli või musta värvi). Ühte seina tuleks ka maast laeni peegel-lükandustega riidekapp. Aga kuna liuguksed juba on olemas, siis tahaks neid kasutada, kuid peeglitel on ääres kuldne raam.... Nüüd hakkasin mõtlema, et mina kui selle kõige sees olev, mõtlen üht moodi.... Aga kuidas see võiks tunduda teistele, kes uksest sisse astuvad ning see minu majast neile esmane mulje on ;-)! Kas on liiga kirju või pigem masendavad toonid... Ootaks ettepanekuid!

Tsiteeri

Helen 28.11.2008 17:12

Tere,

Raske öelda, kuidas teistele see näib ja te ei tee seda ju teistele, vaid siiski endale- kui teile meeldib, siis muu polegi oluline;). Kuldse raami järgi valige ka antud juhul siis nt muster tapeedil, muidu võib üksikuks jääda üldmuljes. Kui eelistate siiski halli plaati põrandale, võite kaaluda ka nt pruunika alatooniga, mitte siis puhas hall või vastupidi. Tapeediga saate ju esikusse särtsu juurde anda, siis ei jää masendavalt igav- pange rõhku mustrile. Seinad ei pea ka valged olema, võite ka valida heledama beezi või elevandiluu. Jälgige ka valgustuse osa- sellel on suur roll. Peegel lükanduks on väga hea- avardab ruumi. Samas võiksite ka elutuppa nt natuke seda esiku särtsu sisse tuua- muidu on kogu võlu aind esikus, aga edasi minnes tundub pigem üksluine- kasutage pilte seinal, aksessuaare jms.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Helen 28.11.2008 17:15

Lisaks veel, et jälgige ka seda, kus asub peeglite osa, et nt vastasolev mustriline sein ei hakkaks häirima.

Tsiteeri

Kats 06.12.2009 16:04

Tere!
Meil on vaja teha trepikojas remont. Elame oma väikses kahekordses majas ja probleemiks ongi just trepikoda. Seal läheb talvel niiskeks, kui seinad olid värvitud, tekkisid seintele jäälilled (me ei kyta seda ja seal on ka jahedam). Nyyd on seinad tapeeditud, kuid hallitavad,,, ja tahakski teada, et mida ette võtta??? Vanemad tahaks, sinna jääks tapeet, kuid milliseid vahendeid peaks sinna alla kasutama ja kuidas?
Loodan, et oskate mulle head nõu anda!

Ette tänades,
Kats.

Tsiteeri

Helen 06.12.2009 22:07

Tere,

Soojustage trepikoda ära nii, et jäälilli ei teki enam talvel. Või teine variant-tuulutusavad. Sellisel juhul ventileerub niiskus sisse ja välja (saab olema põhimõtteliselt sama nagu hetkel õhuniiskus) ning tuuletõmme ei ole hallitusseenele soodne keskkond.
Tegelt võib ju lihtsalt miski mustri seintele värvida.
Kui ilma tapeedita hallitust ei tekkinud, siis ehk piirdub edaspidigi ainult jäälilledega.

Edu soovides,
Helen


Tsiteeri

Kats 07.12.2009 10:22

Tänan Teid hea kiire vastuse eest=)

Tsiteeri

Beibemonitor 09.12.2009 16:26

Kas sa ise ka enda kirjapandu üle lugesid enne kui enterit vajutasid. Talvel jahedas ei teki niiskust iseenesest,tule taevas appi. Selge see,et kui külma seina üle tapeedid ja siis aegajalt toast koridori soojapahvakaid lased hakkab paber nagu vana naise nahk lõpuks kortsu tõmbuma ja hallitama.
Helen nagu aru saan on suur hallitusspets kohapeal käimata ja teab,et kui ruumid mida ei köeta ära soojustada siis niiskus väheneb, tule taevas appi ja tuulega lendab hallitus minema.TSIISUS! Ma võin Helenike sulle näidata kohta kus tuul tõmbab juba 13a. nii,et viib mütsi peast ja hallitus kogub aina tuure.
Kui te Katsid ja Helenid vähegi enda ja oma lähedaste tervisest hoolite siis leidke see raha ja palgake spetsialist oma probleemi lahendama mitte ärge tänage siin a´la jummal kui lahe aitäh kiire hea asjatundliku vastuse eest.

Tsiteeri

Kats 09.12.2009 16:34

ma ei olegi tänanud teda asjatundliku vaid kiire vastuse eest... ja tuuletõmbega mõtles Helen arvatavasti seda, et teha ruum enne korda ja siis tuulutusavad teha, mitte et teha tuulutusavad, et hallitus ära lähex.. see poleks loogiline ju...
ja tundub et Sina oled kyll suurim asjatundja siin.. ei no vabanda, kui ma alles algaja olen ja kysin teiste inimeste arvamust, et enam mitte vigu teha ja ka targemaks saada ,, aga ei no vabandust väga kui seda teha julgesin...

Tsiteeri

Arvaja 09.12.2009 23:57

Mulle tundub Kats, et sa peaksid vähe asjalikumast kohast hallitusabi otsima. Ja ära solvu nii kergesti. Vahest on hea kui inimesele lühidalt aga resoluutselt selgeks tehakse,et ta valedel jälgedel kõnnib.

Tsiteeri

Kats 10.12.2009 19:02

Ma sain aru jh, et pean mujalt otsima,,, ja oleks see siis lyhidalt olnud, aga ok... las jääda

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.