KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Korteri kujundus

Marina 04.12.2008 12:27

Tere,

Hetkel 45,5 m2 kahetoalise korteri kapitaalne remont on ees. Vannituba sai valmis, kasutasin suured (25*40 cm) valged plaadid kraanikaussi ja wc-potti osas ja väiksed rohelised mosaiikplaadid duššinurgas, kaks värvi on eraldatud klaasseinaga. Ülejäänud korter on hetkel poleli. Mõte oli värvida kogu korter hele-beežiks, et tunduks natuke avaram olema. Elmisest omanikust jäänud soomepappi alloli avastatud 40 a. vana puitpõrand, mida on kavas korda teha. Köögis mööbel oleks sama värvi kui seinad, ainult töötasapind tume-pruun, põrand samuti puidust. Suures toas oli mõte teha maali diivanitaguse seina peale (arvatavasti pruunides toonides), sama stsenaarium ka magamistoas. Kuna köök on ainult 6 m2, siis söögilaud idee järgi on vaikselt kolimas suuretuppa, kus on kavas diivan, tv alus ja lennikloomade puur/terraarium, diivani ette mõttes oli paar väikest valget lambanahka.. Mureks on ainult see, et nüüd ei teagi mis värvi võtta mööbel.. Näiteks diivan? Ja ega korter ei jää välja nägema veidi maitsetu? Kardan mingi asjaga üle pingutada.. Akki on mingi muu idee mis võiks sobida sellisesse väiksesse korterisse?.. (Siin on hästi lihtne plaan sellest korterist http://beta.floorplanner.com/projects/18211884)

Tänan vastuse eest =)

Tsiteeri

ester 04.12.2008 17:24

Tere. Juhtusin kogemata siia. Ma arvan et mõtlesid selle tumepruuni all wenge värvi. Aga kui näiteks diivan oleks ise tumepruun ja padjad sellel lisaks valged-lambanaha värvi. Seda on kergem puhas hoida.Paljugi mis võib juhtuda. Kui hakkad soetama kõvamööblit, siis see võiks ju ka olla 2 värviga, kuigi jah, projektmööbel võib küll tiba kallima olla. Kuid selle eest tehtud ainult sulle. Alati võid täiendada muude erksate toonidega...näiteks lisada punasei patju või muu säärane. Võid tihti vahetada. Ja ongi jälle uus ilme toal...vaibad, kardinad,,,jne. Ära midagi massiivset küll soeta ja kui taastad sellist põnevat põrandat, siis peab ju see esile ka tõusma. Kasuta peegleid ja klaasi - see annab ruumile õhku ja valgust.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.