KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Foto köögi töötasapinna taha seinale?

Katrin 06.12.2008 12:36

Tere,

oleks tahtmine kööginurka, töötasapinna taga olev sein katta fotoga. Lugesin, et üheks võimaluseks on fotoklaasi kasutamine. Kuidas tuleks selline klaas seinale kinnitada, et niiskus / aur näiteks ei pääseks klaasi taha? Kas on kasutatud ka varianti, kus seinale kleebitakse fototapeet ja selle ette pannakse lihtsalt klaas? Kas on veel mingeid võimalusi fotode kasutamiseks kööginurga töötasapinna taguses seinas?

Tänades,
Katrin

Tsiteeri

Veiko 08.12.2008 14:34

Võimalusi on mittu võib teha teile vastava pildi ja kleepida see seinale. Klaas tuleks seinast natuke eemale kuna sein peab saama hingata kui teha kinnine siis võib tekkida klaasi taha kondents kuna köögis tahest tahtmata pliidi juures temperatuur kõrge.
Kõiki lahendusi on võimalik teostada. :) :)

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.