KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

WC kujundus

Heleen 12.12.2008 08:50

Tere!
Sooviks nõu WC kujundamisel. Tegu on pikliku ruumiga,laius 135, pikkus 210 cm. Tagumises otsas kempsupott. Põranda katame suurte (45x45) plaatidega, plaadid sellised punakas-pruunikad, veidi mustrilised, vastavalt valgusele helgivad nagu roosteselt (vt pilti). Kuna põrand saab seega suht tume ja ruumis akent pole, sooviks seinad teha heledamad. Mis värvid sobiks ja kas siis seina ka suuremad plaadid või mis variante võiks veel kasutada. Kas nt tagumisse seina, poti taha, võiks ka mõned põrandaplaadid "visata", alt üles nt 3-4 tk, juhuslikus mustris? Muidu valamulaud plaanis lasta valmistada puidust koos n.-ö. pealeasetatava valamuga. Kas paremini sobiks heledam või tumedam puit?
Tänan väga vastuse eest!

Tsiteeri

Helen 12.12.2008 18:28

Tere,

Võite kaaluda ka piklikumat plaati, et siis sellega visuaalselt ruumi venitada laiusesse, pikkusesse- ühesõnaga mängida erinevalt. Kuna põrand on tume ja ruum pisike, siis seinad võiks heledamad olla või siis tumedamat piklikut plaati lisada. Vastavalt sellele, mida valite, saate ka paika panna valamu aluse tooni- ise pakuks välja siiski heledamat- nt valgeks peitsitud tamm või siis valge pahtliga rõhutada süü osa. Tumedamat osa võite valamu tagusele osale plaadiga lisada, kui on siiski soov suuremas osas tumedat lisada. Pange rõhku ka valgustusele, kuna ruum on väike ja tume plaat ka, siis peaks valgusega rohkem mängima, et plaadi idee kaotsi ei läheks.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.