KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kariibimere piraatide tuba poisile...

Helen 13.01.2009 12:38

Kellelt võiks tellida sellises stiilis toa kujundamist? kas noortelt ja julgetelt sisekujundust õppivatelt noortelt? Kas üldse on mõistlik 5 a poisile selline tuba? Ruumis on kaks akent ja ust, natur. laudpõrand, seinas kaks laterna tüüpi seinavalgustit ja lae all kahes seinas puitriiul mida toetavad nö vigurkandurid (eelmisest omanikust)...et millised võiksid olla piraadi kardinad ja lamp laes (laelambile on kaks kohta) voodi, riidekapp. Ülejäänud elamine hakkab olema inglise stiilis, et lapse tuba võiks veidikenegi harmoneeruda selle stiiliga.

Tsiteeri

Helen 13.01.2009 14:15

Tere,

Tellida sellelt, kellega leiate nö ühise keele ja, kes suudaks luua soovitud lõpp tulemuse. Siin ei mängi rolli see, kas tegu on noorema poolsega vms, vaid pigem oskustega. Kui te pole päris kindel, mida ja, kui palju soovite toas muuta, siis tooge soovitud teemat osaliselt sisse- seinamaaling nt, lisage temaatilisi aksessuaare. Kuna seinas on laternad, võite ka lakke kaaluda sarnast valgustit või hoopiski purje taolist materjali lakke ja ka aknakatteid kombineerida sarnaselt. Ridekapp samuti puidust, sinna võib lasta peale ühtteist maalida nt või siis kasutada kleebiseid. Eks palju sõltub ka ruumi suurusest.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

realist 16.01.2009 20:07

ei ole moistlik. Kariibi mere piraadid on julmad pätid ja kaabakad ja nende kuritegude poeetiline heroiseerimine tänapäeval on kohatu. Uudiseid ei vaata-loe yldse voi?

Tsiteeri

Nadja 17.01.2009 01:34

Laps on laps ja sellega tuleks arvestada igatpidi.
Helenil on õigus.Tuleks leida sisekujundajaga ühise keele. Samuti ka lapse hääl peaks olema arvestatud-mida temale meeldib, mida mitte, mis siis, et ta on väike...Vähemalt küsida, mis selles loos (piraadid) talle kõige rohkem meeldib ja sellest alustada tegemist.
Kui te soovite teha tuba lapse jaoks, siis ta peabki olema kuidagi teistmoodi. Ei ole hullu, kui ta on teistest tubadest totaalselt erinev.Selles point ongi-et laps tunneks seal ennast komfortselt.

Kuigi võib olla natukene tagasihoidlik selle teema ümber mängimisel.
Mina soovitaksin kasutada naturaalseid kangaid (lina, puuvill) , värvikad aktsendid, mere-teemalised aksessuaarid, näiteks punutud kalavõrgud (neid saaks kalatarvete poest), kanatid, igasugused varakastid, tõepoolest mingid seinamaalingud.
5-aastane poiss on juba üsna suur inimene,oskab joonistada, lugeda numbreid..Selleks võiks olla grafiit-tahvel, kuhu saaks panna ka magnet-värvi. Kõik neid müüakse ehituspoodides. Kasutamine on lihtne ja jõukohane.


Kui olete huvitatud, võin mõned näited visandada, kuna endale väga meeldib lastetubadega tegeleda.
Kirjutage meilile saame lähimalt rääkida.
Ei tea kui

Tsiteeri

Helen 17.01.2009 14:29

Kõike annab laste jaoks pehmendada. Ega see ei tähendagi, et nüüd pannakse päris mõõgad ja muud terariistad seinale ja suurelt maalitakse pindadele piraadi nägu. Sõltub, kuidas asju vaadata ja 5a oskab juba piisavalt soovi avaldada, mis talle meeldib ja, mis mitte ja iga lapsevanem teab samuti piire ja tunneb oma last kõige paremini.

Helen

Tsiteeri

pisi 30.01.2009 16:36

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.