KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

voldik uks

marge 20.01.2009 08:58

Tere,

sooviks tellida voldik ukse, mis võiks olla tehtud vildist, kahjuks netist ei õnnestunud leida,
ehk oskate soovitada kelle poole pöörduda?

Tsiteeri

Helen 20.01.2009 12:31

Tere,

Kahjuks ei oska öelda seda- kahtlen, kas see tehnoloogiliselt võimalik on, või kui on, siis suht keeruline, mis eeldaks ka kallimat hinda kindlasti. Isegi kui kaaluda võimalust see vilt kleepida nt puidule, siis ei läheks see uks kokku jälle, kuna materjal jääks liiga paks ja ainuüksi vilti voltida....?...kahtlane. Mingi lisa konstruktiivne osa peaks seal kindlasti olema, aga, milline- seda oskavad ehk voldikuste tegijad või maaletoojad täpsemalt öelda. Saatke see küsimus nendele firmadele nt meiliga- saate kindlasti täpsemaid vastuseid selle kohta. Googli otsingusse panna nt voldikuksed, saate mitmeid firmasid.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Anneli 28.01.2009 12:22

Minu vannitoas on eelmine omanik remondi teinud. Kohe kõike maha kiskuda ei tahaks aga vannituba on puhas kuid suhteliselt kõle ja isikupäratu. Mul on tekkinud mõned mõtted detailide lisamiskes. Näiteks mõtlesin sellesse nurka, kus on wc-pott riputada suurema kardina, mis kataks läikiva kahhelseina ja klapi, mille kaudu torude ja veekraanide juurde pääseb. Kuna tegu on vannitoaga, siis igasugune kangas ilmselt ei sobi. Kas on olemas mingid niiskust mitte imavad kangad (ei lähe hallitama jne) ja kust neid leiaks? Või on mingeid muid võimalusi ilma seinakatet ringi tegemata veidi soojust ja värvi juurde anda?

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.