KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Soovitusi?

Maris 20.01.2009 18:25

Meil oli elutoaga idee, et vaip ja kaardinad võiksid olla heledad nagu diivan, sest muidu kõik liiga oranziks läheks?
Aga see kumer sein mis on köögi ja elutoa vahel, sellega ei oska hetkel midagi peale hakata. Üks mõte oli vedeltapeet, õrna oranzika tooniga?
Ostetus on ka 2 riiulit, üks pikem teine lühem.
Soovisime need panna elutoa seina. Hetkel mõtleme kumb sein oleks parem: kas see kus on telekas või see kus diivan( mummud seinal :) ) ?

Palun ideid:
*Kaardinate soovitusi?
*Vaheseina värv?
*Riiulid?
* muud soovitused?

Lisan ka pildid, et oleks parem ülevaade?

Suured tänud kõigile!

Tsiteeri

Helen 21.01.2009 21:38

Tere,

Kaldun arvama,et seal tapeediga kaetud seinas ei tule antud riiulid eriti esile, ülejäänud mööblit vaadates, eeldan, et ka need riiulid on heledad. Asukoha poolest oleks muidu see diivani sein just parem. Samas võib need ka panna tv poolsesse seina.
Kumera seina puhul võite ka kasutada krohvi nt, kui ei soovi värvitud pinda. Võib teha ka ebatasapinnaliselt. Tooniks võite võtta malli tapeedi ja kamina toonidest- oranz või siis pruunikas. Ja ülejäänud seinad siis heledamad. Aknakatte puhul võite kaaluda heledamat tülli ja siis nt ruloo taha- selle võib siis valida nt pruunika- see tapeedist 2 toon (paistab pruunikas). Võtke aluseks kindlad toonid- hele, oranz ja siis nt 3 tooniks pruun- ka diivani jalad on pruunid vist või on mustad- monitor võib ka petta. Aknakatte puhul võite kaaluda ka heledamat tülli päevaseks ajaks ja siis kõrvale nt aktsendiks paksem tüll- see siis nt pruun. Kangast roomakardin oleks ka 1 võimalus, samas ei keela keegi ka dzuudi või pambust kasutada. Valgustust võite ka hubasemaks muuta- nt seinalambid tapeeditud seinas või siis põrandalamp. Lakke ka midagi kodusemat- kui aknakatteks on pambus v dzuud, siis võite ka punutud valgustid lisada. Vaipkate jätke viimaseks ehk- sellega saate lõpus i-le täpi panna, valides siis täpselt selle tooni, mis teie nägemuses veel ruumis vajaka on.

Edu soovides,
Helen


Tsiteeri

Maris 21.01.2009 22:22

suured tänud:)

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.