KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Mis materjalist kardin/kangas vannitoa seina katteks

Anneli 28.01.2009 12:24

Minu vannitoas on eelmine omanik remondi teinud. Kohe kõike maha kiskuda ei tahaks aga vannituba on puhas kuid suhteliselt kõle ja isikupäratu. Mul on tekkinud mõned mõtted detailide lisamiskes. Näiteks mõtlesin sellesse nurka, kus on wc-pott riputada suurema kardina, mis kataks läikiva kahhelseina ja klapi, mille kaudu torude ja veekraanide juurde pääseb. Kuna tegu on vannitoaga, siis igasugune kangas ilmselt ei sobi. Kas on olemas mingid niiskust mitte imavad kangad (ei lähe hallitama jne) ja kust neid leiaks? Või on mingeid muid võimalusi ilma seinakatet ringi tegemata veidi soojust ja värvi juurde anda?

Tsiteeri

Helen 29.01.2009 18:25

Tere,

Võite ka mingisuguse suurema pildi vastavates mõõtudes sinna panna- nt konksudega laest rippuma. www.artcenter.ee. Materjali saate ka niiskuskindla.
Minge käige ka Home Studios- neil on päris põnevad rippuvad dekoratsioonid termoplastikust. On olemas ka PVC kangad, polüesterkangad(sisaldab polüuretaani), mis on niiskuskindlad, samas oleks see ilmselt keerukam variant. Aknakatete firmadest võite ka küsida antud teema kohta- nad oskavad midagi kindlasti soovitada. Sobida võivad kindlasti paljud materjalid, kui sinna just vett peale ei visata. Vannitubades kasutatakse samuti aknakatteid, millel ei ole ette nähtud kindlaid märke niiskuse osas- dzuud, pambus,puit jne. Kasutatakse isegi ruloosid ja pole midagi juhtunud, kui just vett peale ei lasta.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.