KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Laura

Elutoas on seinad sinised, söögitoas virsiku oranžid. Hetkel ka kardinad seintega sama tooni. Sooviks aga kardinaid välja vahetada ning kasutada mingit muud tooni, mis sinises ruumis sinise maha tõmbaks ja samas sobiks ka oranžiga ning samuti looks tubadest rohkem ühtse terviku.

Ise olen mõelnud pruunika tooni sisse toomisele, kuid kas see üldse sobiks? Juhul kui sobiks siis mis värvitoon, heledam või tumedam? Samuti kas peaks ühte kangast kasutama kõikide akende ees või hoopis oranžis heledama varjundiga ja sinises tumedama varjundiga.

Arvestama peaks ka sellega, et kuna maja 2 seina on akendega, siis kardinate värv tuleb palju esile. Äkki peakski kardinad jääma seintega sama tooni?

Soovitusi ootama jäädes:)

Tsiteeri

Helen 08.02.2009 12:18

Tere,

Võimalusi on mitmeid:
1. Valida valged, õhulised kardinad. Meenuvad kohe sellised suuremate aukudega võrgulised
2. Samu võrgulisi võib ka pruuni ja valgega kombineerituna- sama kangas, selle võrgu sisemine pind siis on nt pruunikas
3. Kui nüüd seinaga sama toon valida, siis esineb teil siiski erinevaid toone aknakatetel- 1 sein roosakas, 2 sinine. Pigem võiksid kõik olla sama tooni
4. Valida siis pruun või beez- elamises esineb teil mõlemat. Kõva mööbel tumedam, pehme heledam. Siin nüüd variante mitmeid: eelnevalt 2 variant välja toodud või siis valite 2 kangast, päeva kardin hele beez ja nö öö kardin siis tumedam pruun. Sõltub ka, kui suur ruum on. Kui jääda siiski 1 kanga peale akna kohta, siis valige beezikas- pehme mööbliga haakuv.
Minu peamine soovitud oleks, et jääge nende toonide juurde, mis elamises kajastuvad: teil on valitud suht kirkad värvid ja sisse tuua uusi toone, siis läheb liiga kirkaks ja raskeks see miljöö. Kui siiski soovite sisse tuua uue tooni, siis kaaluge oliivrohelist- ka seda võib õhulisema kangaga esile tuua. Või siis valge kangas kombineerituna oliivika mustriga nt vms.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.