KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Magamistoa tapeedi värvivalik

Ethel 12.02.2009 22:01

Tere

Magamistuba on meil 10 m2 suur, toas on suur aken ja tuba on päiksepoolne, plaanime 1 seina teha krohvist, maha tuleks hallitooni laminaat ja lambi teeks ise lakke (kipsist ehitatud L kuju ja sinna sisse tuleks siis kontvalgustid) , ja ise mõtlesin siis et see sein mis jääb kapitaha ja see sein kus on aken tapeetida seeneksiga ja see sein kuhu jääb uks katta siis mingi tapeediga, mõte oli aknasein ja kapi sein värvida valgeks ja siis krohvi sein tuleks mingi hele roheline kas siis sobiks kui ukse sein tuleks kah mingi roheka tooniga v eeliatada midagi muud, korter on meil muidu julgetes värvides, köögi seinad on punased, lapse tuba on kollase ja rohelisega, elutuba on pruuni ja beesziga.


ma loodan, et tekst väga segane ei jäänud

Ethel

Tsiteeri

Helen 13.02.2009 12:35

Tere,

Tehke nt voodi päise sein krohvitud roheliseks- võite kasutada ka seinavalgustit lisaks lugemiseks või siis lisa plaati kinnitatuna seina ja plaadi alla süvistatud valgustid- toob seina hästi esile. Krohvi võite ka rõhutada nt ebatasapinnalisusega, millega tekivad erinevad varjundid. Ülejäänud seinad siis heledad ja saate aktsenti tuua rohelisega veel nt aknakattega, osaline vaipkate ehk voodi ees , pilt seinas vm aksessuaar.
Või siis kasutage nt L-kujulist värvikamat lahendust. roheline osa on nt voodi päise osa ja siis akna sein ja siis heledam aknakate. Kui kasutate erinevaid materjale, siis on see oht, et te ei saa sama tooni kätte mõlemale seinale. Seega kui kasutate L-kuju taktikat, siis soovitaks ka sama aluspinda kasutada- 2 krohvitud seina.
Kui on valitud suurem kapp, siis seda kapi seina suurel osal näha ei jäägi.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Ethel 13.02.2009 14:05

selle krohvimis stiili nimi kinda krhov vms...jääbki selline hästi lahe. kapp on meil jah hästi suur.

Tsiteeri

Helen 13.02.2009 14:31

kindakrohvi lainetus.
Safranis on väga huvitavad krohvid, kuhu on lisatud siis taime ja põhu lisandid. Samas on ka 100% öko.


Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.