KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Liuguksed

Andres 13.02.2009 12:30

Tere,
Plaanin lasta ehitada magamistuppa ja esikusse liugustega seinakapid. Sooviks nõu, mis materjalist ja värvivalikuga võiks liuguksed teha lasta.
Mõlemas ruumis on seinad helebeežid, ruumidevahelised uksed oksata männipuidust (valge peitsiga ja üle lakitud), esikus välisuks valge. Laed on männilaudadest (kaetud nõrga valge läbipaistva tooniga).
Magamistoa põrand tammeparkett, mööbel valge peitsiga kasemööbel. Esikus maas hele plaat, mööbel puudub.

Tsiteeri

Helen 13.02.2009 13:54

Tere,

Uste puhul võite kaaluda spooni, klaasi, laminaati või hoopiski dzuudi taoline materjal. Võite ka kombineerida 2 materjali omavahel: nt opaalklaas spooniga või laminaadiga. Esikusse ilmselt peaks sisse arvestama ka peegli osa. Kombineerida võite materjale nii horisontaalselt, vertikaalselt, üle 1 ukse jne. Võite moodustada ruudustikke,kus siis 1 materjal diagonaalis üle rea. Võimaluste ring on lai- sõltub ka uste mõõtmetest, ruumi suurusest.
Samas võite kaaluda ka ainult klaaspinda, millel on siis mõnda pilti kajastatud, pildi võite ise valida, täpselt nendes toonides, mida soovite elamises näha. Klaas oleks hea võimalus õhulisuse loomiseks, kui nüüd ruumid peaksid väiksemad olema. Soovitaks seejuures värvitud klaasi, opaalklaasi, mis ei kuma läbi. Värvide valik on samuti lai. Teil on hetkel heledad toonid kõik: tooge uste näol sisse natuke värvi, kas siis pildi, osalise ruudustiku, joone, ukse näol. Raamistiku osa võiks olla nt pronksi tooni.
Toonide osas võite kaaluda nt: wenge spoon latte tooni klaasiga või punase/oranzi/valge/rohelise/kollase klaasiga. Võite ka kaaluda spooni, dzuudi või laminaadi kasutamist: nt tamm kombineerituna siis tumeda/heleda dzuudi taolise materjaliga- esiku puhul osaliselt peegel, magamistoas võib ka kapil osaline peegli kasutus olla.
Kapi sisu võiks olla melamiin- hinnaklassilt mõistlikum.
Teie poolset välja toodud infot arvestades, soovitaks siiski suures osas pildiga või siis 2 toonis klaasi- puitu tundub teil elamises piisavalt olevat.
Mõned firmad, kellelt võite pakkumist küsida: Structo, Tank, Duo-line

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.