KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

noortetoa värvid

christella 24.02.2009 09:19

Tere, tahan oma tuba värvida roosaks, nüüd tekkis küsimus, kas seinad värvida tumeroosaks ja põrand heleroosaks või vastupidi. Mida Teie soovitate? Ja kumb variant ka mõnusamalt mõjuks?

Tsiteeri

Helen 24.02.2009 12:37

Tere,

Sõltub ka ruumi suurusest. Kui on väike ruum, siis pigem põrand tume ja seinad heledamad. Tumedamad seinad teevad ruumi visuaalselt väiksemaks. Samas võite kaaluda ka tumedat 1 seina. Et siis põrand on tume ja 1 sein samuti või kui on mõni huvitav nurk vms, siis seda rõhutada tumedusega. Võib ka vastupidises variandis, et hele põrand ja siis 1 sein ka hele.
Jälgige ka valgustust.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

piia 17.08.2009 13:27

Tere, soovin noorte toas vahetada tapeeti ja põrandat. Põrand oleks minu nägemuse järgi tube pruun, toas on teravate nurkatega ruudukujuliste avadega riiul, mis poolitab toa.Sooviks abi tapeedi värvide suhtes. Kuna tuba pole just magamistuba vaid selline, kus magavad ka külalised. Milliseid värve soovitaksite kasutada, et toas oleks nii poistel kui tüdrukutel hea olla.?

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.