KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Paneelkardinad ja tapeet

Agnes 25.02.2009 14:33

Tere! Otsin suurde tuppa (30m2 koos köögiga) paneelkardinaid ja tapeeti ühte seina. Akna osa 5m lai ja akna vastassein, mida tapeetida soovin on 6m pikk(tühi sein diivani taga). Kuna seinad ja pehme mööbel on mõlemad heledad, siis tahaksin rohkem mustrit ja kontrasti sisse tuua. Köögimööbel on punane, põrand punakaspruun ning lauad kapid wenge värvi. Ise olen mõelnud, et kardinakangas võiks olla nt. enamjaolt läbipaistev ja sissepressitud või söövitatud suurema lillemustriga. Värvidest ehk osa paneele sobiks musta-valge kombinatsiooniga või siis ka natuke punast sisse tuua. Tapeet võiks olla samuti analoogse mustriga, mis sobiks kardinaga kokku. Eelistaksin seinast tumedamaid toone. Millised värvid sobiksid kõige paremini?
Ootan põnevusega Teie poolt pakutud lahendusi! Ja äkki saate veel soovitada häid kanga ja tapeedipoode Tallinnas. Parimate soovidega, Agnes

Tsiteeri

Helen 26.02.2009 16:58

Tere,

Võite kuldset sisse tuua nt. Kombineerida kuldset, kas punase, pruuni või mustaga. Vastavaid tapeete on poes täiesti saadaval. Punast väga palju ei soovitaks sisse tuua, kuna põrand on ka punakas, siis võib see liiga domineerima hakata. Vastasel korral saate muidugi nt osalise vaipkattega olukorda parandada, valides siis tagasihoidlikum toon selleks. Must-valge kombinatsioon võib ehk üldmulje liiga süngeks viia, kuldne oleks parem- soojem, pehmem ja ei ole nii range. Kuldsel põhjal punased ja pruunid lilled, ornamendid nt. Aknakate läbipaistev, kuldsete lilledega, ornamentidega või siis punastega- sõltub, kui suures ulatuses muster esineb kangal.
Selle väikese seina osa, kus kell asetseb, seda võiks ehk ka rõhutada, rohkem esile tuua- võite ka sama tapeeti kasutada, mis suuremas seinas. Või kui leiate, et soovite veel punast siiski tuua, võite punaseks värvida- köögimööbliga sama punane. Köögimööbli üleval oleva lae serv (näha toa poole) on ka selline koht, millega võite värvi sisse tuua värvimise näol.
Tapeedi asemel võite kaaluda ka dekoratiivset seina lahendust: www.viimistluskoda.ee
Kangaid ja tapeete leiate: Kardinal Kardinasalong, Skandinaavia tapeedisalong tapeedid ja kangad), Muster sisustussalong (kangad ja tapeedid), Disain Digesto (kangad, tapeedid), K- Rauas nägin just sellist kuldse-pruuni-mustaga tapeeti, kui ma nüüd õieti mäletan :)

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Helen 26.02.2009 19:05

Meenus, et kadaka tee Ehituse ABC-s nägin seda tapeeti. Aga K- Rauas võib ka olla


Helen

Tsiteeri

Agnes 28.02.2009 22:17

Suur tänu Teile nõu andmast !

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.