KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Mis värvi pilt seina?

Triin 19.03.2009 11:07

Tere!

Mul on mure panoraam fotopildiga, et mis toonides see olema peaks? Sein, kuhu pilt minema peaks on selline päris kärts roosakas-oranz, teised seinad on heledad beezikas-kollased ning mööbel on hallikas.

Ettetänades,
Triin

Tsiteeri

Helen 20.03.2009 09:54

Tere,

Võite rohelist sisse tuua nt, oleks uus toon või siis tumedamat pruuni, võib ka kombineerida omavahel. Valge ja must on ka neutraalsed, võib pildil natuke kajastuda.
Antud juhul sõltub ka pildist endast.


Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Evelin Poolamets 25.03.2009 19:57

Kui seina toon on päris kärts siis peaks ka pilt olema kärtsu tooniga, sest intensiivsetel värvidel on kombeks nõrgemad värvida "ära süüa", mis tähendab seda, et nõrgemad värvid muutuvad pleekinuks ja kahvatuks.
Seega soovitan fotopilti ka väga kärtsudes toonides, siis muutub kogu sein terviklikuks kunstiteoseks.
Nüüd on valida, kas roosakas-oranzhikaga samas värvigammas või hoopis vastand värvides nagu sinakas-rohekas gammas või mõlemas nimetatud värvigammas pilt.
Kui oled teinud fotopiltidest valimi, siis võta oma seinatooniga näidis ja aseta see pildi kõrvale. Oluline on, et fotopildi ja seinatooni näidised oleksid enam-vähem ühes suuruses.
Ja kui nüüd neid näidiseid koos vaadata ja silmal hea hakkab, või et tunned et väga meeldib, siis oled õige pildi leidnud:)

Parimate soovidega
Evelin

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.