KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

millega lakkida kangast puidule?

triinu 29.03.2009 18:12

Nägin kuskil ajakirjas vist, et oli tehtud aknalaud niimoodi, et mingi kangas oli aknalaual ja üle lakitud. Tahaks ka sellist aknalauda teha aga ei tea millise lakiga lakkida ja kas on ka oluline, milline see kangas on või saab ükskõik millist panna? Mis veel peaks teadma selle kohta?

Tsiteeri

Helen 29.03.2009 20:49

Tere,

Poes enamjaolt puidulakid, on ka kivilakid ja metallilakid. Need on 2 komponentsed (eriti tugev, kleepub ja nakkub hästi) ja puidulakke on ka 1 komponentset ehk siis vesialusel. Eeldatavasti peaks see lakk kangast läbi imbuma ja nakkuma aluspinnaga. Lakkida siis nii mitu kihti, et kangas oleks kaetud. Sünteetilist kangast ilmselt ei tasuks kasutada. Selline kotiriie sobiks paremini, nö õhku on vahel rohkem. Tiheda kanga puhul oleks keeruline ja tulemus kaheldav.
Targem oleks katsetada mõne näidistüki peal. Sõltub, mis materjalist on aknalaud ja siis testida erinevaid soovitud kangaid. Eks kõike luuaksegi katseeksitusmeetodil.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

triinu 30.03.2009 09:33

aitäh, eks hakkan siis proovima

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.