KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Värvilisi plaate vannituppa

Piia 02.04.2009 14:11

Kuna soov on teha vannitoast värvide pillerkaar, siis otsin plaadikollektsiooni, kus oleks esindatud rõõmsad värvid. Põhivärvid: kollane, punane, roheline ja sinine ja kindlasti heleda, õhulise tonaalsusega. Pole veel selliseid plaate leidnud - oskab keegi aidata?

Tsiteeri

Helen 02.04.2009 17:39

Tere,

www.lintman.ee
www.plaadiparadiis.ee
j
Kindlasti on igal plaatide tootjal olemas mingi valik nendest värvidest, aga see on kataloogide alusel.
Pärnu mnt-l on mitu poodi juba- käia läbi ja küsida, kuna väljas ei pruugigi neil olla selliseid. Valik ka uueneb pidevalt.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Piia 02.04.2009 18:46

Kindlasti neid värve on, kuid minu mõte on saada kõik vajaminevad värvid-plaadid ühest kollektsioonist, et tagada toondie ühtsus. Sellist kollektsiooni pole veel leidnud, ei Pärnu mnt. poodides ega mujal. ...

Tsiteeri

Helen 02.04.2009 19:53

Interstudiost tasub ka uurida, kui te nüüd pole seda juba teinud muidugi.
Lintmanis on selline kataloog nagu RAK...seal on crystal sari, kus need toonid täiesti olemas on, iseasi, kas tonaalsus sobib, aga vaadake üle- midagi oli neil vist salongis ka olemas, aga päris kindel ei ole. Kui ei ole päris see, siis oskavad kindlasti ehk mingit alternatiivi pakkuda.

Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.