KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kanga järgi tapeet

Janne 08.04.2009 19:27

Tere!

Mul on akna ees kahest erinevast kangast paneelkardinad ja tekkis mõte, et kas oleks võimalik saada ühe kanga järgi teisele seinale üks paan tapeeti või mingit muud seinakatet/kaunistust. Mõte on siis selles, et saaks sama mustrit korrata toas, võibolla nt teises värvitoonis. Aga pole üldse kuulnud, kas sellise asja teostamine on võimalik.

Tervitades,

Janne

Tsiteeri

Helen 08.04.2009 21:50

Tere,

Võite jätkuna kasutada ka seinamaalingut. Fototapeedina peaks ka ehk olema siiski mingid võimalused või siis lasta teha kasvõi mõnel reklaami firmal kleebised soovitud toonis ja kujus.
Võite konsulteerida ka www.decorate.ee või www.artcenter.ee
Nemad pakuvad ka erinevaid võimalusi. Seinamaalijaid on Sisustuswebis ka mitmed end esindanud.
Kõike on võimalik teha, see on läbirääkimiste küsimus ja, mis hinnaklassis keegi soovitud toodet on nõus teostama, et see oleks ka sobiv Teile.
Võite teha aknakatte mustrist pildi ja selle abil pakkumist küsida. Fototapeet eeldab nüüd selleks sobivat pildi resolutsiooni ka kui nüüd töösse panna. Reklaamifirmad jälle võivad teha omapoolsed visandid selle järgi.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Evelin 11.04.2009 18:09

Soovitan teha järgmist.
Skännida kangamuster arvutisse. Või võtta kanganäidis kaasa ja minna trükikotta. Ma arvan, et nad saavad aidata ka kanganäidise digitaliseerimisel.
Soovitan Waltmannprinti
http://www.waltmannprint.ee
Nad trükivad mis tahes pildi tapeedipaberile. Alusena kasutavad erineva faktuuriga paberit, on olemas rohkem ja vähem reljeefsemaid.
Kindlasti võtke nendega ühendust, nad on väga abivalmid ja annavad heameelega nõu.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.