KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

korstnajalg huvitavaks

Heleri 15.04.2009 15:20

Tere!
Sooviks nõu.
Meil on korstnajalg keset katusetuba. Kuna tegu on vana majaga, siis loomulikult on seda parandatud kordi ja rohkemgi. Nüüd on ta meil selline kirju - punase kiviga, üleni plätserdatud - osad kivid on ilusti väljas ja uued, mõned on vanad ja tsemendised, üks osa on üldse mingil põhusel koledaks kollaseks värvitud. Nüüd ei oskagi midagi teha. Kas värvida? Millise värviga? Kindlasti valge, aga kas näiteks mati ja kui mitu korda? Või jätta mõni kivi välja?
Võib-olla tasub ära mainida, et korstnajala vastas on ka kamin. Toas valitseb õrn merestiil. Ümber korstnajala on valatud enne parketti merekivid.


Vabandan, kui midagi jäi arusaamatuks. Ma olen lihtsalt nii ähmi täis :)


Parimat,
Heleri

Tsiteeri

Helen 15.04.2009 19:16

Tere,

Võite krohvida, plaatida, kipsi kasutada, võib ka merekive korstnajala pinnal kasutada (osaliselt), punast kivi osaliselt välja jätta, osaliselt plaatida vm elemente sisse tuua. Krohvimise stiilisid on ka mitmeid- võib teha ebatasapinnaliselt, kindakrohvi stiili vms.
Värvi puhul värvida nii mitu kihti, et pind oleks soovitud kujul kaetud. Võite ka natuke sinakat/hallikat varjundit sisse tuua.
Siit leiate värvide kohta kõik vajaliku info: http://www.vivacolor.ee/?op=body&id=74


Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.