KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

magamistoa mööbli värv?

annikak1 20.04.2009 18:59

Tere!
Mure selline,et kolm seina on hästi helesinised ning ühes seinas on selline effektne tapeet,põrand on tammepuidust.Ei suuda kuidagi enam valida mööbli värvi.Kas päris tume mööbel sobiks? või oleks parem jälgida põranda sooja puidutooni? kas tumedat ja heledat puitu (voodi ja kapi värvidena) võiks ka kombineerida või teeb see toa liiga kirjuks? Toa suurus on 15 ruutmeetrit.

Tsiteeri

Helen 22.04.2009 12:30

Tere,

Ilus tapeet:)
Esimese hooga kujutaks ma sinna metalse konstruktsiooniga või terasest voodit...hmm
Kahte puitu ei soovitaks kombineerida- tapeet suht range ja tulemus võib tulla suur tohuvabohu. Kuna tamm on juba ruumis esinev, siis tuua seda veel sisse ja kombineerida rohkem valgega, heledaga. Kui on plaanis lükanduksed, siis seal samuti kombineerida tamme ja heledat-valget ( võib kaaluda ka valge pahtliga rõhutatud süü osa). Lükanduste valikuvõimalused on lõpmatud, erinevad kujundid, pildid, materjalid, lisaks ka valgustust üles, kas serva alla või siis lakke. Öökappidel võivad ka sahtli esipaneelid nt valged olla. Aknakatte puhul kasutaks valget langevat tülli päevaseks ajaks ja öökardinaks valiks midagi tapeediga haakuvat, mida päevasel ajal kõrvale lükata või kokku siduda vms- on olemas ka erinevaid klambreid ja nõelasid. Pange rohkem rõhku voolujoonelisusele kui tooteid valite.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Annika 22.04.2009 13:21

Suur tänu heade ideede eest :)

Annika

Tsiteeri

Evelin 23.04.2009 13:58

Heleni soovitusi illustreeriks pildiga.
Antud komplekti saate tellida salongist OMAruum.
www.omaruum.ee

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.