KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Säilituskorvid/kastid

Kriitta 23.04.2009 11:38

millised võiksid olla veel säilituskorvide/karpide/kastide lahenudsed (peale punutud korvide) esikusse lae all olevale riilulile. sinna paneks suveks sallid, kindad ... ja talvel suvejoped, suvemütsid. olen mõelnud panna 3 ümarat punutud korvi (120cm pikk ja 60 cm lai riiul lae all), aga mida rohkem mõtlen seda igavam see tundub, mõtlesin teha ise kastid ja mingi tapeediga üle kleepida, aga ... mõte alles seedib :). paluks veel ideesid, mida võiks kasutada ja kus on suurim/parim valik "säiltiusvahendeid". kuna esik on valge siis sooviks midagi kas mustrilist või erksavärvilist.

Tsiteeri

Helen 24.04.2009 11:41

Tere,

Võimalusi on laialdaselt, toon mõned välja:

1. Kork, erinevad spoonid (alpispoonidel laialdane valik)-üldse puiduliike on erinevaid
http://www.asmass.ee/?section=552&class=shop_order_center&action=show_items&id=88

2. Kartong, võimalus ka värvida
http://www.kartongdisain.ee/

3. Traadid- pallid, kuubikud, pärlid vms läbi lükata nt. Võib ka kasutada erinevaid sidumistehnikaid, kujundeid samuti- keerata alguses nt mingi huvitava kujuga detaili ümber, võib ka panna toed valmis juba põhjale (nt metallist, puidust pulgad). Furnituuri poest leiate ka kindlasti igasuguseid huvitavaid asju, mida võiks kasutada.

4. Homestudios on huvitavad dekoratiivsed detailid, mida võib kasutada mitmeti. Erinevad värvi ja mustri võimalused.

5. Keraamilised plaadid, mosaiik (ükskõik, kuidas paigutada, ei pea ilmtingimata olema külg külje kõrval)

6. Paksemad, tugevamad oksad, bambus, vitspunutis, köis, paelad- viimastega võib ka sangad teha, ühtlasi kleepida, tõmmata nt köis ümber kasti, soovi korral kasvõi pihustiga värvi lisaks natuke kuskile. Võib ka nt aluspostid siis paika panna ja köie, paelaga ise meisterdada sinna ümber midaiganes.

7. Puidust, robustsemate, vanutatud laudadega löödud variant

8. Värvida, maalingud, tapeet, riie, kleepida erinevaid detaile peale. Riidest võib samuti teha- kanga valik peaks olema piisavalt lai,et leida endale meelepärane

9. Süvistamiseks mingi kujund sisse tekitada ja see täita siis millegagi.....puidu kettad, mustrid, kleebised, kivikesed, merekarbid jms

10. Karastatud klaas, pleksiklaas annaksid ka erinevaid võimalusi värvide ja mustrite osas. Pleksiklaas oleks kaalult kergem ilmselt

Võib kombineerida ka erinevaid materjale omavahel-osaliselt 1 ja teist, sõltub materjalidest, kujust jne. Võite ka kastid sellise ideega teha, et siis tervel ülemisel real tekiks mingi idee/ kujutis vms. Või ülemine rida ja pool alumisest lisaks nt.

Tiimarist leiab ka kindlasti igasuguseid dekoratiivseid detaile. Nö kasti/ karbi sisse võite riidest õmmelda siis lisa, et nt traat vm ei kahjustaks seal olevat.

Jõudu tööle....;)...proovige ise teha- ise tehtud, hästi tehtud ja suureks boonuseks on ainulaadsus ja omapära

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.