KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Mis lamp sobib LED lambiga?

külaline 11.05.2009 14:04

Tere, mure selles, et sai ostetud nii majas koridori kui ka nö. halli osasse LED lambid, aga nüüd selgus, et need annavad liiga vähe valgust. Ära võtma ei tahaks neid hakata kuna trafo on neil üsna suur ja tekitaks suure augu lakke, mida peab pärast kinni mätsima, seega kas oskate nõu anda, mis stiilis lamp võiks LED lampidega kokku sobida? Maja üldiselt on funk stiilis ja suhteliselt minimalistlik:)

Tsiteeri

Helen 13.05.2009 10:26


Tere,

Siin nüüd sõltub ka, kuhu asetada lisaks veel valgustid. Kui palju kuskil ruumi on selleks. Saate ehk mõne pildi lisada üles või saatke meilile mulle: helen@arxinteriors.ee

Peast suht keeruline öelda, mida kuskile panna võiks. Esimese hooga võiks soovitada plafoone, kuskile rippvalgusti, seinavalgustid, aga nagu ütlesin, sõltub asjaoludest.

Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.