KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Tahaks magamistuba muuta värvide abil rõõmsamaks.

Gätu 14.05.2009 10:14

Tahaks muuta magamistoa värve, praegu on magamistoas 3 seina sellised tumedamad hallid ja 1 sein on tumeroosa (tuhaplokid üle värvitud, selline omamoodi)...Tahaks midagi rõõmsamat, näiteks kui hallid seinad värvida tumedama oranziga ja see tumeroosa sein mingi neoonsema rohelisega..või jääks väga kirju? Või mis värv veel oranziga sobiks?
Teine küsimus on see, kas tumehalli peale oranz jääb ikka ilus oranz või jääb hall läbi kumama...samamoodi kui tumeroosa sein värvida neoonsema rohelisega...äkki tuleb mingi paras kemüüse kokku...või üldjuhul pole muret, misvärvi on alumine sein..värv jääb ikka ilus ?

Tsiteeri

Helen 14.05.2009 10:56

Tere,

Soovitaks siiski enne seinad valgega üle värvida, kuna vastasel juhul ei pruugi te soovitud tooni kätte saada. Valgega võite 2x üle teha, vajadusel ka rohkem, et uus toon saaks esile tulla. Olemasolevad toonid seintel võivad uut värvi suures ulatuses mõjutada, eriti see roosa- sellele pöörake eriti tähelepanu.
Oranz ja neoon roheline mõlemad tugevad värvid, magamistoa jaoks ehk liiga kirkad, aga samas kui endale meeldib jälle, siis, miks mitte. Leheroheline mõjuks vägagi hubaselt nt, oranzi võite ka natuke heledama valida. Rolli mängib muidugi ka ruumi suurus ja valgustus ja muud elemendid ruumis. Aknakattega jm elementidega saate vajadusel olukorda tasakaalustada, valides rohkem nt valget sisse. Kui nüüd pakkuda teisi toone kõrvale oranzile, siis kollane, pruun, beez, punane, hall nt. Kaaluge ka oranzi kõrvale natuke külmemat varianti.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.