KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kuidas viimistleda katuseakna ümbert?

Katri 19.06.2009 15:32

Saab uue katusega tehtud katuseaken.Praegu on toa pool pea kogu kaldus pind sirge seinaga ära lõigatud, mis tähendab, et peab selle maha lõhkuma. Kas on mõtekas toas kaldpind maksimaalselt välja tuua, või tehakse tavaliselt alates aknast alt sein sirge? Või kui ainult akna osa jätta kaldu ja ülejäänud sein sirgeks? Siis valgus pääseb vähem sisse ja pole üldse mõtet aknal? Või on mõtekas sinna alla mingid panipaigad ehitada? Tegemist on elutoaga ja plaan sinna kanti diivan panna. Või kaldus seina alla ei ole hea diivanit panna? Tuba ei ole iseenesest suur, ee on L-kujuline, kus on ka vintskap.
Tänan

Tsiteeri

Helen 25.06.2009 12:57

Tere,

Sõltub ka kaldest, kas ja, kuhu diivan mahub üldse. Mingi sirge osa võiks siiski jääda alla ja seda sõltuvalt enda soovist- annab võimaluse diivani paigutamiseks ja liikumisruumi natuke, see ei pea olema väga kõrge, aga piisav. Seda osa tasuks kindlasti panipaiga osaga ära kasutada, kas siis sahtlid pikalt vms, aga sinna peab siiski ka ligipääs olema- roomata ka imelik ja kõhuli sahtlist asju otsida:). Sahtlite/ kappide kõrgus võib vabalt olla nt mingi 30cm koos materjaliga. Kaldpinna puhul tuleks madalamad pinnad hästi läbi mõelda, mida sinna panna- tänapäeval on erinevaid furnituure ja süsteeme ja võimalusi on palju.
Diivan ei pruugi mahtuda kaldpinna alla jälle, kui sirge osa on madalam ja kui ruum pole suur, siis võib see ka massiivsena näida. Diivani asemel võite ka kaaluda kott-toole nt, neid on ka igas mõõdus ja värvis. Hea lihtne paigutada, veel pehme vaip maha, lisaks madalam diivanilaud vms.
Kui valgust on vähe, tooge seda lisaks valgustitega, seda ka kaldpinna alla. Võite ka tala tuua risti kaldseinast, millesse valgustid paigutada.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.