KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

POISI TUBA

kaire 27.06.2009 23:18

Tere, sooviks abi poisi toa sisustamiseks.Poiss on 18 aastane,on suur tuba 21 ruutu ja katuseaknaga. Üks sein on kaldus.Sooviks abi saada seoses tapeedi või muude võimalustega.Sooviks midagi põnevat ja omapärast.Toa laes on veel palgist talad nähtaval, mis on pruuni värvi.Sooviks huvitavaid ideid.
Tänan

Tsiteeri

Helen 30.06.2009 18:16

Tere,

Rolli mängib ka poisi enda eelistused, huvid jms, sellest lähtuvalt tekib temaatika, millest siis kõik alguse saab.
Võite ka palki kasutada seina pinnal- mingi kujundi tekitada ja valgustid sisse süvistada. Võib ka maalinguid kasutada või 2 tapeeti omavahel kombineerida või siis värvida ja hajutada laiali, tekitada rattajälgi vm elementide jälgi. Või lõigake tapeedist välja mõni kujund ja siis värvitud pinnale. Krohvitud pindadega saab samuti tekitada erinevaid varjundeid ja ebatasapinnasust.
Fototapeetide valik on väga lai ja mõjuvad väga efektselt.
Võite kasutada ka mingeid huviala detaile seinal, laes.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Sisekujundaja 30.06.2009 20:48

18 aastane poiss on varsti juba mees nii, et mingeid rattaid ja palle küll ei soovitaks. Pigem lähtuda viisakast ja soliidsest toonist, et poisil ei oleks piinlik tüdrukuid külla kutsuda.
Soovitaks teile mõisastiili või ajaloolist kabinett-tüüpi lahendust. Mööblit vaadake näiteks www.miljoo.ee -st.
Seintele hele-beež triipudega vinüültapeet. Kontrasti andke mööbliga. Seinale mõni ajalooline pilt .
Ajalooline stiil peaks hästi kokku minema ka laetaladega.

Tsiteeri

Helen 30.06.2009 22:45

Kui võtta aluseks mingisuguse spordiga tegelev aktiivne 18a noormees, siis ei kujutaks eriti ette, et ta mõisahärra stiili tuba eelistaks, olgu see siis nii viisakas ja soliidne kuitahes- see lihtsalt ei iseloomusta teda kui isiksust. Pigem läheks seina ikka lumelaud, rula vms element, mis on ka temale endale omane. Seega loeb ikka inimese enda elustiil ja tuba luuakse siiski endale, kus end hästi tunda. Isiksusele vastavalt on tekkinud ka sõbrad ja naisterahvad ümber, kes võtavad teda sellisena nagu ta on.

Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.