KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kui elutoas on sinine nahkmööbel ja sinine laminaat

Muhv 03.07.2009 19:47

Tuba on ära tüüdanud, kuid mööbli- põranda vahetamiseks hetkel vahendeid napib. Kui saaksin põrandakatte välja vahetada, siis valiksin tamme ja soetaksin heleda diivani....

Tuba on põhjapoolne, 3 seinas on uks ja 4-s aken. Heledad seinad oleks ehk lahendus, kuid tahaks hoopis miskit värvilisemat.

Help!

Tsiteeri

Helen 06.07.2009 15:19

Tere,

Sõltub ka ruumi suurusest, valgustusest ja konkreetsest olemasolevast sinisest. Võite sisse tuua lisaks nt kollast, oranzi või oliivrohelist, isegi punane võib väga hästi sobida, kuigi roheline ja punane võivad muuta olukorda massiivsemaks.
Kõiki seinu ei peagi tegema ühte tooni- võite nt 1 seina (diivani taguse) teha ainult värvikama, teised siis heledamad. Või tooge värvi rohkem sisse siis aksessuaaridega- aknakatted, vaipkate, seinapilt, maaling vms. Või kasutage 1 seinas värvikama mustriga tapeeti. Või tehke värvikam maaling läbivas teemas seintele- ornament vms, põhi seejuures siis heledam.
Sinist laminaati võite tasakaalustada nt osalise vaipkattega- hele nt. Siis ei tundu värvid liiga kriiskavad ka ruumis. Kui teile tundub, et sinist on liiga palju, siis tooge heledat juurde tasakaaluks.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.