KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Milline kardin sobiks elutuppa

vaikus 16.07.2009 10:34

Tere

Soovin teada milline kardin sobib elutuppa, kui mööbel on kohvipruun, üks diivan tumepruun ning teine hele. Seinad on beezid ning üks sein tumepruun.

Aknad on kitsad ja kõrged. Tahaksin tellida rooma kardinat aga mure järgmine, et akende ees on juba rulood, mis peaksid jääma sinna ka edaspidi. Kas on võimalik kinnitada rooma kardinaid aknast 20 cm eemale seinale nii et ruloosid ei takistaks`?

Ette tänades

Tsiteeri

Helen 16.07.2009 15:26

Tere,

Täpsemalt oskavad kindlasti aknakatte firmad selle kohta variante pakkuda, milliseid süsteeme siis sellisel juhul kasutada. Parem oleks kindlasti kui ruloo oleks siis akna põse sees ilmselt, aga kindlasti on ka teisi võimalusi. Sisustuswebis on ka aknakatte spetsialist, kes oskab täpsemalt vastata kindlasti.
Pakuks välja lisaks ruloole tülli kasutada hoopis- laiem, langev kangas.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.