KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Magamistoa tapeet.

Kerli 16.07.2009 17:51

Tere.
Sooviks abi magamistoa seinte värvidega. Tuba on kaldseintega (katuse alla ehitatud ) ja sellise kujuga nagu esimese ja teisel pildil kujutatud. Seinad, mis on sirged ,on sellist värvi nagu kolmandal pildil kujutatud. Voodi on mul hele puit, laud samuti ja arvatavasti tulevad ka kummutid ja riiulid heledad. Samuti on ka põrand hele. Toal on katuseaken, mis annab küllaltki valgust toale. Nüüd ka küsimus, et mis värvi teha kaldseinad ja nende alla jääv meetrikõrgune sirge sein? Sooviks midagi tumedamat, aga sooja. Vabandan, kui jutt veidi segaseks jäi .
Kerli :)

Tsiteeri

Kerli 16.07.2009 18:03

Kuid võid pakkuda ka heledamaid toone.

Tsiteeri

Helen 20.07.2009 11:39

Tere,

Suur ruum on? Oskate ehk öelda ka kalde tipu kõrguse (umbes kasvõi)? On ka lae all olevaid talasid?


Helen

Tsiteeri

Kerli 21.07.2009 16:07

Ruum on umbes 20 ruutu , lae all talasid ei ole ja kalde tipu kõrgus on kuskil 2-3 m ( kui ma õieti aru sain, mida te mõtlete) .

Tsiteeri

Helen 22.07.2009 18:17

Tere,

Kaldpindasid väga tumedaks ei soovitaks teha, mängige pigem sirgete osadega. Teisel pildil on lae pinnal samuti 1 sirge osa- ka sellega saab värvi anda.
Kui nüüd siiski on soov tumeda järele, siis võite kaaluda pruuni, oranzikat, samas tundub ka kõrvalolev rohekas päris huvitav selle punase kõrval (ilus leheroheline võib samuti olla), teatud kontekstis võib must ka väga lahe jääda- sellega ei tasuks nüüd üle pingutada jälle ja valgustusega tasuks seda siis nö siluda, et ei oleks liiga sünge.
Heledamatest võiks kasutada kollast, beezi või siis ülaltoodavatest toonidest pastelne variant.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Kerli 25.07.2009 14:06

Okei, suur tänu !

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.