KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Tapeedile maalimine

H 26.07.2009 17:42

Tere! Mulle esitati palve maalida seinale, mis on heleda, mustrita tapeediga kaetud, üks suurem pilt ja kuna ma varem otse seinale maalinud ei ole, tekkis küsimus, millist värvi selleks kasutada? Hetkel pole veel kindel, kas tegu on vinüül- või pabertapeediga, aga tõenäoliselt on pabertapeet (vastuse võiks anda nii paberi kui vinüüli kohta).
Kas värv peaks olema tingimata mõni spetsiaalne tapeedi värv või saab kuidagi ka maalimiseks mõeldud värvidega hakkama (guašš, akrüül?). Mida peaksin veel silmas pidama enne maalima hakkamist? Kui pabertapeedile nö tavaliste värvidega maalida, kas on oht, et sinna alla võivad õhumullid tekkida?

Loodan, et oskate aidata :)
Tänud!

Tsiteeri

Helen 29.07.2009 10:46

Tere,

Soovitaks siiski akrüülvärvi- see jääb igale poole peale. Vinüüli peale nt muu ei jäägi hästi, või kui jääb läheb koledaks. Paberi puhul kipuvad samuti muud tavalised värvid koledaks minema. Akrüüli puhul ei tohiks neid mulle tekkida. Samas võite astuda läbi mõnest kunstipoest, ehk on peale akrüüli veel mõni hea variant pakkuda.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.