KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Vannitoa värvid?

Liisu 27.07.2009 10:52

Tere.
Sooviks soovitusi värvivalikus. Vannituba on üsna väike, mingi 3 ruutu, millest moodustub nii tualett kui dušširuum. Aken puudub. Kuna lammutasime vannitoast pmst kõik välja siis plaan teha teistmoodi. Ennem oli kardinaga eraldatud dušš, siis nüüd plaan panna kinnine dušinurk, alusosa nagu kauss, sügav. Vannituba on suhteliselt ruudu kujuga. Uks ühes servas. Uksest paremale jääb kohe wc-pott. Sellega samasse serva tagumisse serva jääb dušinurk. ja nende vahele mahutavusel pesumasin.
Teise serva jääb täies pikkuses kraanikausikapp, koos kraanikausiga.
Plaanis on wc.poti ja dušinurgatagune ja uksest vaadates teine vastassein teha puiduga ja lagi jääb ka arvatavasti puiduga. Kraanikausitagune sein tuleks üleni plaadi alla.
Mis värve soovitaksite plaatidena kasutada nii kraanikausitaguses seinas kui põrandal.
Ja kui puitu mitte üldse kasutada, siis milliseid värve soovitaksite kasutada nii põrandal kui seintel väikse ruumi jaoks. lambid tulevad ainult lakke, süvistatavad.
Aitähh teil ja ootan vastust.

Tsiteeri

Helen 29.07.2009 11:01

Tere,

Rõhuge üldmuljes heledusele ja siis tumedat tooge sisse osaliselt- kas siis mustri, kujundite või värvi näol., võib ka mosaiigiga mängida. Selgusetuks jääb, millist puitu plaanite kasutada?
Kui nüüd puitu ei kasuta, siis võite ka põranda tumedama teha ja seinad siis heledamad ja põranda tooni ka seina kombineerida. Raske on öelda, milliseid värve kasutada- sõltub, millised on teie enda eelistused toonide suhtes, mis toonis ja materjalis on muud elemendid ruumis, kui tugev on valgustus laes jne.
Plaatide valik on väga lai, toone, mustreid jms on palju ja antud juhul võiks kõiki toone soovitada.
Päris tavaline ühevärviline plaat võib igav jääda, seega valige mingisuguse varjundiga, teise alatooniga, kareda pinnaline vms plaat. Antiikset varianti võib ka kaaluda- kombineerida siis teise plaadiga, ühtlasi on puidu imitatsiooniga plaate suht palju- nendega saab samuti mängida.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Liisu 30.07.2009 08:44

Seina oli plaan panna voodrilaud., lakitud õrnalt pruunikat tooni, heledam pruun.Kas lakitud pruuni voodrilauaga sobib üldse kokku roheline, või peaks siis ka olema pruunikat tooni plaadid nii põrandal kui seinal?
Plaatidest meeldib endale väga roheline toon. Aga mis värviga seda seinapeal koos kombineerida?
Ja mis värv sobiks põrandale kui seinal on rohelne ja valge mustriga plaat?
Aitähh

Tsiteeri

Helen 31.07.2009 13:31

Tere,

Sõltub ka rohelisest- tooks soojemat rohelist sisse. Kombineerige sellisel juhul heledat, rohelist ja pruuni siis. Võib olla ka hele plaat rohelise varjundiga või mustriga või vastupidi.
Põranda puhul jälgige seda, kumba rohkem seinas on- valget või rohelist? Ja sellest lähtuvalt valige siis põrand (kumba siis vähem esineb). Toonid peaks kõik tasakaalus olema ja kui teil on nõrgem valgustus, siis kasutage heledust rohkem- muidu muutub vannituba veel väiksemaks. Põranda puhul võite ka osaliselt seina imitatsiooni sisse tuua, kas keskele, servadesse, kappide ette vms- sõltub nüüd, palju ruumi jääb kuskile ja, kuidas see kõige paremini mõjuks.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.