KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Rooma kardinad ja õhuke organdiikardin

Maiu 30.07.2009 10:40

Minu avatud köögiga elutoa üks sein koosneb praktiliselt tervenisti suurtest maani akendest, kokku aknaruute 6 ja pikkust umbes 5m. Köögimööbel on hele kirss, samuti söögilaud ja -toolid. Diivan hele, padjad kirsitoonis. Akende ees on Rooma kardinad, samuti sellist kirsitooni. Kangamaterjal ei ole väga õhuke ega ka mitte väga paks. Enda kardinatest hetkel pilti pole, kasutan ühte netist leitud pilti, kus on sarnane toon ja mudel http://www.texstiil.ee/files/Image/large/1005_1241901343.jpg. Kuna päeval on üldjuhul aknad paljad, siis nüüd aga tekkis soov akende ette panna õhuke, läbipaistev, kreemikat tooni ja tikitud väätidega (mis on kirsitooni taas) organdiikardin. Aasadega ja kardinapuuga. Kahtlus tekkis aga, kas need kaks - tumedam roomakardin ja õhuline hele tüll - saavad koos kenasti eksisteerida. Või kipub roomakardin liiga massiivne alla jääma?

Tsiteeri

Helen 31.07.2009 13:23

Tere,

Võivad eksisteerida küll koos. Kaaluge ka osalist kasutust vaid, võib ka paela vms kinnitatud osaliselt olla. Kreemika asemel võb olla ka valge.


Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.