KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kas saab muuta puidust garderoobi uste värvi?

LR 01.08.2009 15:39

Tere,
magamistoa garderoobil on 3 ust - sisu äärmistel ustel pleksiklaasist ja keskmisel uksel peegel, raamid puidust (10cm) ja kirsitoonis. Kas on kuidagi võimalik muuta seda, nt üle värvida? või on äkki olemas mingi pealekleebitav materjal mida saab hiljem uuesti maha võtta?
Tahaks musta värvi ja valged ornamendid peale kleepida (või shablooniga värvida) või siis valget värvi mustade ornamentidega. Tahaks toale värskenduseks oliivirohelist tuua, aga kirsitoon minumeelest ei sobi siis (parkett ka kirsitoonis, aga seintele tuleb sobivates toonides tapeet).

Tsiteeri

Helen 03.08.2009 21:52

Tere,

1 võimalus on pvc kile, millele saab misiganes soovitud pildi lasta teha. Samas ei ole ma päris kindel, kuidas see pärast jääb, kui otsustate seda maha saada või, kuidas seda üldse maha saab. Soovitaks täpsustada seda kleepe varianti: www.decorate.ee või www.artcenter.ee
või siis mõne muu reklaami firmaga, kes tegelevad kleebistega. Nemad oskavad paremini öelda, kuidas ja, milline materjal oleks antud juhul parim lahendus.
Värvida soovite siis raamistikku nagu aru saan? Värvimise teema sõltub ka nüüd alusmaterjalist ja selle pinnatöötlusest. Seda tuleb täpsustada nüüd tarnija endaga, millised võimalused on selle edaspidiseks töötluseks.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Ehitus1000 07.01.2010 20:20

Varjante on muidudi sadu, kõik oleneb fantaasiast. Kõige lihtsam moodus muuta oma kodu väljanägemist, lisada interjööri dekoratsioone ja elavdada seda kirgaste värvidega on kasutada kontuuri järgi väljalõigatud isekleepuvad kujundid (dekoratsioonid), värske disaini ja stiilsete lahendustega. (pilt nr1 DECORETTOnäiteks). Järgmine lahendus mida pakuks on võtta kaätte spets.klaasi värvid(mida müüakse igas TIIMARIS) ja mis sobivad väga hästi ka peeglile ning mõelge välja midagi originaalset , laske fantaasial lennata.Praegu kahjuks pole käepärast ühtegi pilti mida ma nende värvidega teinud olen,aga tulemus on tõesti väga kihvt.Siis veel kollaazi abil saab vägagi originaalseid uuendusi oma kodus luua.Võib katta need uksed hõbeda mati värviga ja siis kasutada MÕRAEFEKTIainet, jääb ka üsna huvitav, just see peegel pilt seal vahedes.
Nagu eelnevalt juba ütlesin, et varjante on sadu, aga kodutunde loovad just nimelt need esemed, millele olete saanud ise käe külge panna.
Kui huvi siis võite pisikesi näpunäiteid leida ka meie kodulehelt;
http://ehitus1000.ucoz.ru

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.