KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Elutoa kujundamine

KRISTA 28.08.2009 10:00

Mul on avatud köögiga elutuba. Soovin eraldada köögiosa osaliselt mingi huvitava materjaliga (võib saada ka eest ära tõmmata), mis annaks lihtsalt ruumile efekti.
Muidu on ruum 30m2 veel sisustusjärgus: seinad kreemikad, hele nahkdiivanikomplekt ja punane köögimööbel, köögilaud ja töötasapind on wenge. Lisaks plaanin veel oma suurele maast laeni ja seinast-seinani aknale paneelkardinaid ja vastassseina tapeeti, need võiksid omavahel haakuda nt. suure harvema lillemustriga. Kas kellelgi on häid ideid, lahendusi välja pakkuda? Ja soovitage kauplusi!

Tsiteeri

Helen 02.09.2009 12:35

Tere,

Võite kaaluda lükandust, klaasi( ka pleksiklaasi), kuhu võib lasta sisse lõigata huvitavaid kujundeid nt. Mõne huvitava kangaga saaks samuti erinevaid lahendusi tekitada või siis nt homsestudios on saadaval ka lakke riputatavaid dekoratiivseid detaile, mida kinnitatakse siis konksudega üksteise külge. Võite ka osalise seina pinna tekitada eralduseks- viimistluse variante on ka mitmeid sellsiel juhul.
Pärnu mnt rea peal on mitmeid kauplusi, samuti järve keskuses.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

KRISTA 02.09.2009 12:40

Aitähh! Kas Teil on ka huvitavaid lahendusi välja pakkuda paneelkardinate ja tapeedi osas. Või oleks parem kohe poodidest uurida ja konsulteerida müüatega. Kardan lihtsalt natuke alt minna.

Tsiteeri

Helen 02.09.2009 14:36

Seal sõltub nüüd ka, kuidas detailid omavahel paiknevad. Kui palju on vahemaad. See paiknemise teema on just ka mustrite suhtes oluline- vale kasutamise puhul võib tekkida mingisugune vastuolu. Paneel ei pea ka olema vaid 1 toonis- võite kombineerida 2 erinevat (ka kangast), sõltuvalt siis planeeringust ja detailide asetusest, samuti värvigammast, mis ruumis esil on. Võite kaaluda ka tülli varianti aknakatteks. Kõik sõltub tegelikult kangast. Vaadake erinevateks lahendusteks mõeldud kangaid ja sellest lähtuvalt saate ka teha otsuse. Oluline on esialgu laiemalt võtta asju, mitte 1 asjas kinni olla. Kaaluge erinevaid variante ja lahendusi- lõpptulemus võib hoopis selline tulla, mida poleks osanud arvatagi.
Usun, et müüjad oskavad samuti soovitada erinevaid variante ja pakkuda sobivaid lahendusi ja kangaid. Kindlasti võtke kaasa mõõdud- sellega säästate aega ja energiat:)....mingi valik võib kohe välja langeda.
Vaadake eelnevalt erinevaid tapeete ja kangaid niisama- leidke lihtsalt võimalikud variandid, mis võiksid olla ja siis alles hakake kangaid ja tapeete omavahel kokku sobitama. Protsessi käigus võib juba erinevaid ideid tekkida:)

Helen

Tsiteeri

Eesti Klaas 09.09.2009 09:15

Tere,

Paar pilti klaaslükanduksest.

Lugupidamisega

Tsiteeri

KRISTA 23.09.2009 10:00

Millistest poodidest on võimalik selliseid vahekardinaid tellida?

Tsiteeri

Helen 23.09.2009 11:24

Tere,

Homestudiost leiate


Helen

Tsiteeri

Mihkel 18.01.2011 23:01

Kes võiks selliseid kardinaid valmistada vastavalt enda ette antud mõõtudele ja pildisoovile?

http://www.osta.ee/14899826

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.