KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Palun abi elutoa tapeedi, kardinate, vaipkatte valikul

Gea 11.09.2009 16:01

Tere!

Elutuba on suur (25 m2), kõrgete lagedega (2,8 m), idaküjes kaks kõrget kõrvutiasetsevat akent, läänekülge jääb ahi (praegu must plekkahi ja kohe ei plaani seda välja vahetada). Elutuba siis ka pisut pikliku kujuga. Olemas on tumesinine diivan, kasetoonis raamaturiiulid (katavad suures osas ühe pikema seina). Samuti on mel mõned maalid: kaasaegsed abstraktsed, soojades toonides ja mitte väga suured. Kuidas valida seinatooni, kardinaid, vaipa, ka ülejäänud mööblit tahaks jõudumööda juurde soetada.

Tsiteeri

Helen 13.09.2009 19:31

Tere,

Võtke arvesse ka põranda tooni. Sõltub ka, kas ruumid on avatud, mööbli jm elementide paigutus, kui julged värvi kasutajad olete ja, millised on üldse toonide ja stiili eelistused. Heledamad värvid avardavad ruumi, tumedamad muudavad jälle visuaalselt kitsamaks. Kui ruum on piklik, saate seda visuaalselt laiemaks muuta, kasutades siis teatud seintes nt heledamat tooni ja rõhku pange ka valgustusele. Kui värve väga kasutada ei soovi, tooge sisse mustrit- seda, kas siis kanga, vaipkatte või tapeedi näol.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.