KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Edev tapeet+värviefektid koos?

Miia 18.10.2009 16:27

Tere Helen,
Tahan küsida nõu oma magamistoa kohta, mis pole väga suur (4,8x3,35), kuid on kõrge lae ning kaardus laenurkadega. Tahaksin panna voodi taha seinale luksusliku heleda tapeedi nagu kaasasolevatel fotodel.
Ülejäänud seinad teeksin ühevärvilised ja samuti heledad, kuid samas meeldib mulle ka krohvitud pind oma maaläheduse ja minimalismiga. Kas seda oleks ühte tuppa liiga palju, kui ülejäänud seinad teha mingi kerge ja heleda efektvärvimistehnikaga? Kui võib, siis mis tehnikat te soovitaksite?

Teid juba ette tänades,

Miia

Tsiteeri

Helen 18.10.2009 19:18

Tere,

Arvesse võtke ka kindlasti ruumis olevaid mööbliesemeid. Valgustusega võiks ka ehk natuke mängida, et siis soovitud seina esile rohkem tuua. Huvitav oleks kombineerida omavahel nö 2 erinevat stiili ja temaatikat, aga selleks peab ülejäänud osa seda ka soodustama (pean silmas mööblit, aknakate jm detaile).
Krohvi puhul võite kasutada nt kindakrohvi lainetust (traditsiooniline lubikrohv), peale võite veel kasutada dekoratiivset savikrohvi või hoopiski värvi. Aga jälgida tuleks ka seda, et tulemus liiga kirjuks ei läheks, pean silmas mustri osa. Võite kasutada krohvi ka osaliselt, et siis nt allpool sokli osa on krohvitud ja üleval siis värv vms. Kindlam ilmselt olekski osaliselt kombineerida.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.