KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

korteri ca 70 m2 kujundamine, sisustamine

a.v. 05.11.2009 21:45

Tere,

Mida on mõistlik ühelt sisekujundajalt oodata ja mida mitte? Palju sisekujundajate teenused täna tallinnas maksavad?

Alex

Tsiteeri

Helen 06.11.2009 13:10

Tere,

Ootata tuleb seda, mida Te ise saada soovite ja, milles omavahel kokku leppinud olete. Kui sisekujundaja tunneb end mingi teema suhtes ebakindlalt või kahtleb milleski, siis pole mõtet seda ka ehk teha. Sõltub ka põhjustest, mis selle esile kutsuvad. Aga eks kõik on individuaalne ja ma ei saa teiste eest rääkida.
Minu nägemuses tuleb algul vestluse käigus jõuda selgusele, kas sobitakse siis koostööd tegema või ei. Isiklikult pean seda koostööks ja omavaheline suhtlus jms peab olema arusaadav ja pinge vaba, see väldib siis võimalikke probleeme, nt räägitakse üksteisest mööda.
Hinnad sõltuvad ka sellest, mida saada soovite: terviklahendus, konsultatsioon, värvilahendus, mööbel, valgustus jne. Iga objekt on ka ise tegu, sõltub paljudest asjaoludest. Iga sisekujundaja teeb siis hinnapakkumise vastavalt sellele, mida temalt saada soovitakse. Soovitan küsida hinnapakkumisi soovitu kohta ja saate enda jaoks olukorra selgemaks. Valikut ju tegelikult on ja oluline on leida siis selline sisekujundaja, kellega ollakse nö samal lainel ja usaldus on ka väga oluline, seda mõlema osapoole jaoks.



Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.